Acer Swift SF314-52G-521Q, ultrabook albastru din aluminiu

Laptopul Acer Swift SF314-52G-521Q e un ultraportabil de la un brand destul de popular, iar pentru că face parte din segmentul premium, are Windows 10 preinstalat. Chiar dacă îi lipsește unitatea optică DVD, voi puteți opta pentru un stick USB 3.0 cu care transferul datelor se va face destul de rapid. Arată foarte bine pe albastru cu negru și dacă nu sunteți convinși, am pus poza de jos dar și un clip la final cu această serie. Există și serii similare cu laptopuri de 13 și 15 inci, dr prețul e diferit. În general, laptopurile mai compacte sunt mai scumpe pentru că e nevoie de o placă de bază mai mică.

Componentele hardware sunt cam aceleași dar construcția e diferă, deci nu puteți avea pretenții să fie prea accesibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ecranul său e superb datorită rezoluției 1080p, unghiurilor largi de vizibilitate și finisajului lucios. Nu sunt multe laptopuri care să ofere un Core i5 din generația 7-a, SSD cu capacitate de 256GB, memorie RAM de 8GB DDR4 și placă video dedicată. Nu orice brand oferă o astfel de soluție multimedia, dar și bugetul trebuie să fie generos.

Chiar dacă e foarte subțire, are placă video pentru jocuri și nu are un consum mare de energie – GeForce MX150. Aceasta e cam la fel de bună ca și GTX 950M, doar că sunt unele diferențe la specificații.

Păreri pro și contra

Noua generație de laptopuri are un touchpad generos, dar și așa cred că veți folosi un mouse care oferă un plus de precizie.
Ținând cont că are doar 1.5 kg și o tastatură iluminată, poate fi folosit oriunde și oricând. Poate fi luat în oraș, la locul de muncă sau chiar într-o excursie. Autonomia e foarte bună deoarece e are componente office și o baterie suficient de mare – 4 celule.

Acer Swift SF314-52G-521Q poate fi o alegere bună pentru cei care vor un gadget cu aspect elegant și poate fi un laptop mai plăcut decât un MacBook Air. Nu are nevoie de o rezoluție mai mare că și așa nu e vorba de un ecran mare.

Te-ar mai putea interesa