Acer Swift 3 SF314-52G-59N3, laptop cu Kaby Lake R

Acer Swift 3 SF314-52G-59N3 e un laptop de generație nouă dotat cu procesoare Kaby Lake Refresh, ecran Full HD, multă memorie RAM și unitate de stocare tip SSD. Pentru a putea fi utilizat cu succes în scopuri business sau acasă acest model vine cu sistem de operare preinstalat, mai exact Windows 10.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine cu componente de generație nouă și portabilitate peste medie (are undeva la 1,55 kilograme și o baterie care ține undeva între 7 și 11 ore).


Caracteristici

Modelul SF314-52G-59N3 vine cu un procesor i7-8550U/i5-8250U, 8GB memorie RAM și SSD de 256 de giga. Procesoarele sunt foarte performante întrucât i7 are 4 nuclee și scoate 8148 puncte la benchmark, iar i5 are tot 4 nuclee scoțând 7381 puncte la benchmark. Aceste procesoare nu sunt unele obișnuite, ci unele extrem de performante… putând fiind comparate cu variantele de desktop.
Ecranul e unul de 14 inci cu rezoluție FullHD și cu panel IPS. E unul foarte bun pentru că unghiurile de vizualizare sunt perfecte.
Ca sistem de operare vine cu Windows 10, iar recomandarea mea e să rămâneți cu el întrucât acesta e un Windows original și instalat ca la carte, chiar dacă e vorba despre OEM.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, portabilitatea extremă (greutate de circa 1,6 kilograme, baterie care ține până la 10 ore).
Contra achiziției ar fi faptul că acest model nu are ecran mai mare, adică de 15 inci. (Dacă vreți să vedeți filme de pe el atunci îl puteți conecta la un televizor ori la un monitor deoarece are porturile necesare.)

Concluzie

Dacă te interesează un laptop cu portabilitate ridicată și care să nu coste prea mult atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături puteți vedea mai bine cum se prezintă acest model. E vorba despre un laptop cu aspect de ultrabook și care îmbină avantajele unui desktop (performanță, productivitate) cu cele ale unui ultrabook (portabilitate).

Lasă un comentariu