Acer Swift 3 SF314-52-54CY, super laptop cu super portabilitate

Cei de la Acer au scos pe piață noul laptop Acer Swift 3 SF314-52-54CY care vine cu procesor i5, ecran de 14 și o portabilitate extremă. Prin extrem mă refer la faptul că are o greutate de 1,6 kilograme și o baterie care ține maxim 10 ore (conform producătorului).
Se adresează persoanelor interesate de un laptop puternic pentru acasă ori la birou. Dacă doriți să-l folosiți în scop profesional atunci o să vă sară în ajutor faptul că are preinstalat Windows 10.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care e realizat ergonomic și așa încât să vă terminați treaba cât mai repede.


Caracteristici

Laptopul Acer Swift 3 SF314-52-54CY e unul cu procesor i5-7200U. Acesta e unul din seria Kaby Lake, iar datorită faptului că are voltaj scăzut o să puteți face economie impresionantă de baterie. Acest procesor are cip grafic integrat (HD 620) așa încât să vă puteți juca jocuri nu prea complicate. Performanțele acestui i5 sunt unele bune întrucât are un scor de 4697 puncte la benchmark.
Pentru stocarea diferitelor informații acest dispozitiv are SSD de 512GB. Iar, dacă tot suntem la capitolul memorie trebuie să vă spun că are și memorie RAM DDR4 în cantitate de 8GB.
Greutatea foarte mică de 1,6 kilograme e posibilă grație renunțării la unitate optică și deoarece carcasa e realizată din aluminiu.
Ecranul e unul de 14 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, panel IPS și caracteristica anti-glare. Per ansamblu e un ecran foarte bun, dar mi-ar fi plăcut mai mult dacă era de 15 inci.

Păreri pro și contra

Pro ar fi că e ultrabook (portabilitate excelentă fără a sacrifica performanțe ori ergonomie), ecranul foarte clar, aspectul plăcut și fiabilitatea ridicată.
Contra ar fi că nu vine cu ecran de 15, că nu are cip grafic cu memorie dedicată și că rezoluția ecranului nu e mai mare.

Concluzie

Dacă ești interesat în a achiziționa un laptop de generație nouă care să se prezinte bine din toate aspectele atunci îți recomand acest model.

Te-ar mai putea interesa