Acer S7-391-53314G12aws

Ultrabookul Acer Aspire S7-391-53314G12aws e cel mai bun laptop de la Acer deoarece e vorba de serie 7 care e un premium adică: carcasă din aluminiu, SSD, touch-screen, autonomie mare etc. Doar după cum arată, putem spune că e vorba de un model deosebit. E o alternativă excelentă la un Macbook Air deoarece e foarte subțire, ușor și robust. Am observat că tastatura e una iluminată dar nu e ca și la restul laptopurilor, ci aceasta se aprinde automat în condiții de luminozitate scăzută. Apreciez că s-a optat pentru o culoare plăcută și în același timp îi dă un plus de eleganță. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Deschis
Deschis
Spatele
Spatele

Specificații tehnice

Procesorul Core i5-3317U e foarte bun deoarece e performant și în același timp are un consum redus de energie. Astfel bateria oferă cam 4-5 ore de funcționare. Ecranul său e unul de tip IPS deoarece aveți nevoie de unghiuri bune de vizibilitate iar rezoluția sa e una Full HD. Bineînțeles e vorba de un ecran suficient de mare care măsoară o diagonală de 13.3 inci. Puteți să-l folosiți ca și cel al unei tablete deoarece e una cu multi-touch.

Capacitatea memoriei RAM e de 4GB și nu poate fi extinsă la mai mult deoarece suportă doar 4GB și are un singur slot. Oricum nu e nevoie de mai mult deoarece e una DDR3 la 1600 MHz. SSD-ul său e unul foarte bun deoarece face parte dintr-o serie nouă și are o capacitate de 128GB. Placa video e foarte bună din punctul meu de vedere deoarece e un Intel HD 4000.

Dotările sale sunt acceptabile având în vedere dimensiunile sale: cameră web HD, difuzoare stereo, USBuri 3.0, HDMI, bluetooth, WLAN etc. Chiar dacă bateria are doar 4 celule, e ușoară deoarece e una de tip Li-Polymer și oferă peste 4 ore. E oarecum normal că nu are tastatură numerică și unitate DVD, iar sistemul de operare putea fi doar Windows 8 64 de biți.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: doar 1.3 kg, pornește rapid, vine cu un ecran multi-touch care are o protecție bună împotriva zgârieturilor, SSD generos pentru sistemul de operare și aplicații.

Minusuri: e destul de scump.

Concluzie

Acest Acer S7-391-53314G12aws e o alegere foarte bună însă nu oricine și-l permite, de aceea se adresează celor cu bani și care îl pot lua cu rate fixe. Am pus un clip cu un model foarte asemănător din punct de vedere al configurației și identic ca și design:

Lasă un comentariu