Acer S7-191-53314G12ass, ultrabook cu Multi-Touch

Modelul Acer S7-191-53314G12ass e unul din seria Aspire S7 și care aduce caracteristici premium: carcasă din aluminiu, tastatură iluminată, ecran FullHD și tactil. Are un design similar modelelor de la Apple, însă acesta pare mai reușit în special datorită ecranului. Având în vedere că e un ultrabook și nu un laptop, e destul de portabil și subțire. NU cred că e nevoie de o husă deoarece carcasa e robustă și rezistentă la zgârieturi. Configurația mi se pare decentă pentru un utilizator obișnuit și oricum nu e genul de laptop pe care să jucați jocuri 3D. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Modelele din seria S7 arată la fel doar configurațiile diferă ți terminația codului. Majoritatea laptopurilor cu ecran tactil aduc și Windows 8 deoarece acel sistem de operare necesită acel tip de interacțiune.

Spatele
Spatele
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Procesorul Intel Core i5 e un IvyBridge cu consum redus și vă puteți da seama după finalitatea codului (are acel U) dar și după frecvența mai scăzută. Performanțele sunt foarte bune deoarece e vorba de un procesor din serie a treia Core i5. Ecranul de 11.6 inci și chiar dacă nu pare prea deosebit, are o rezoluție 1080p și e unul tactil (acceptă gestui). Deci nu e nevoie de un mouse pentru a interacționa și această dotare devine utilă atunci când călătoriți.

Nu are un spațiu de stocare mare dar e vorba de un SSD până la urmă, iar 128 GB par suficienți pentru aplicații și eventuale fișiere media. O extensie poate fi un hard extern cu USB 3.0. În rest, are dotările obișnuite pentru un laptop așa de mic, dar în plus aduce blutooth, tastură iluminată, bateriede 4 celule și finisaj aluminiu. Sistemul de operare e Windows 8 64 de biți și e normal să fie așa deoarece laptopul e nou și are 4GB RAM.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: caracteristicile acelea speciale de care vă ziceam la începutul articolului, autonomia, bluetooth, porturi USB 3.0, SSD de 128GB etc.

Minusuri: pentru unii pare a fi un laptop destul de scump pentru un laptop așa de mic.

Concluzie

Acest model numit Acer S7-191-53314G12ass e un model reușit dacă vă interesează ecranul, adică să fie detaliat, să aibă unghiuri de vizibilitate excelente și tehnologie touch. Alternative pot fi și modelele de la Asus deoarece acel producător oferă mai multe serii cu ecran tactil și care sunt la prețuri diferite.

Te-ar mai putea interesa