Acer S240HLbd

Monitor LED Acer S240HLbd e unul de 24 inci, cu aspect wide, rezoluție Full HD și intrare DVI. Deci nu dispune de intrare HDMI care pute fi de folos celor care au dispozitive cu ieșire HDMI (un exemplu ar fi o consolă). Însă e bun pentru a fi folosit cu un desktop PC sau un netbook (prin VGA). Dimensiunile sale vă oferă o experiență unică în ceea ce privesc jocurile și filmele (în caz că nu ați mai avut un model peste 20 de inci). Din specificațiile sale se observă că e un model nou și spun asta pentru că acel contrast dinamic e impresionant (100 milioane la 1). Prețul său mi se pare destul de bun în comparație cu cel al concurenței. S240HLbd are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Displayul monitorului are o diagonală de 61 cm (sau 24 inci) și o rezoluție corespunzătoare – Full HD. Luminozitatea sa de 250 cd/mp e decentă și o veți găsi și pe alte modele de 24 inci în același buget. Chiar dacă contrastul tipic e de 1000 la 1, cel dinamic e de 100 milioane la 1 care va oferi claritatea superioară imaginilor. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte mari și anume de 170 respectiv 176 grade. Acest Acer S240HLbd nu vine cu tuner TV incorporat sau difuzoare dar la cât de subțire e, nu putem avea asemenea pretenții. Pe partea de conectori are următoarele intrări: un VGA și un DVI. Deci în funcție de calitatea dorită, veți alege potul corespunzător (de exemplu: pentru filme 1080p vă recomand DVI-ul). Consumul său poate să ajungă la 26 W care e un consum foarte bun pentru un LED. Dar și greutatea sa e destul de mică – 3.1 kilograme.

Nu are prea multe caracteristici speciale dar acestea nu le găsiți la modelele de anul trecut, doar la cele noi: EcoDisplay și MPRII.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o diagonală generoasă, un contrast dinamic mare, timp de răspuns decent, un design reușit, consum mic și preț acceptabil.

Minusuri: lipsa intrării HDMI.

Concluzie

Acest Acer S240HLbd e un monitor LED reușit din multe puncte de vedere și care ar putea fi următoarea voastră alegere. Eu îl recomand chiar dacă nu are HDMI deoarece nu oricine își poate permite o consolă, iar pentru un desktop e mai mult decât decent. Arată destul de similar cu cel din clipul de jos chiar dacă acesta e de 24 inci:

Te-ar mai putea interesa