Acer S220HQLBB

Acer S220HQLBB e un monitor LED pentru cei pasionați de filme și jocuri la calitate Full HD. Față de alte modele are port analog (VGA), ecran cu suport pentru filmele 1080p, unde design absolut splendid și un preț mic. Eu zic că nu costă deloc mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un monitor care ar putea fi integrat în categoriile office și multimedia.

Aspect

Vine pe negru, și în momentul de față e unul dintre cele mai aspectuoase monitoare de la Acer. Designul e unul rotunjit și plăcut, cât despre lateral… se poate spune că e destul de subțire, acest lucru putându-se vedea din imaginea a doua. În momentul de față s-ar putea să fie singurul monitor Acer din oferta magazinelor online deoarece e început de an, iar stocurile s-au cam epuizat.

Din față
Din față
Lateralul
Lateralul

Caracteristici tehnice

Nu s-ar putea spune că modelul acesta ar ieși prin ceva la capitolul detalii tehnice, dar faptul că are doar VGA îl face un monitor care poate fi conectat la orice fel de calculator, inclusiv la laptopuri deoarece mai nou orice PC are portul VGA. Ecranul e unul cu o dimensiune medie de 21.5 inci, iar rezoluția de 1920 pe 1080 pixeli îi vine numai bine… dacă pot spune așa.
Diagonala nu e deloc mică, iar din această cauză o să puteți să-l conectați la un laptop pentru a vedea mai bine filmul de pe el.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul său nu e deloc mare; aspectul e de 5 stele; greutatea e una mică; datorită faptului că are ecran realizat din LED-uri, consumul de curent e mic de circa 22W; timpul de răspuns e unul foarte bun de 5 milisecunde, iar asta înseamnă că filmele și jocurile vor fi afișate fără sacadări sau întârzieri (lag).
Contra: nu e dotat cu porturi digitale (HDMI, DVI sau Display Port), dar aceste porturi nu sunt chiar așa de utile oricărei persoane.

Concluzie

Dacă te interesează un monitor nou de la Acer atunci ți-l recomand pe acest S220HQLBB deoarece nu doar arată bine, ci e și foarte performant în afișarea imaginii. Din preview-ul de alături se poate vedea mai cum arată acest model și de ce e capabil. Utilizarea sa nu e deloc complicată, iar datorită greutății mici o să fie foarte ușor de pus acolo unde doriți.

Te-ar mai putea interesa