Acer S191HQLFb

Un model care-l recomand celor care nu vor cine știe ce monitor însă vor calitate, monitorul LED Acer S191HQLFb e o posibilă recomandare. E vorba de unul de 118.5 inci, cu rezoluție HD Ready și port VGA. Acest tip de port e foarte cunoscut în special că puteți să-l conectați la un PC, laptop sau alte dispozitive cu ieșire VGA. Defapt, e un LCD cu iluminare LED dar calitatea imaginii oricum e mai bună decât a unui model clasic LCD. Aici mă refer la faptul că are un contrast mai ridicat și culori vii. Are un design plăcut după cum se poate vedea și în poza de mai jos. Deci acest model numit S191HQLFb are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia sa
Monitorul

Specificații tehnice

Un astfel de monitor Acer S191HQLFb are un display de 18.5 inci (e evident din codul său) și deci nu poate avea o rezoluție mai mare decât HD Ready. Adică cât rezoluția unui laptop de 15.6 inci și nu cred că ar fi avut rest o rezoluție Full HD la o astfel de diagonală. Dar nu vă oprește nimeni să vizionați filme la ce calitate doriți (chiar și 1080p). Alte caracteristici care merită să le menționez ar fi: timp de răspuns 5 ms, contrast de 10 milioane la 1, luminozitate de 250 cd/mp și unghiuri de vizibilitate de 176 grade. Deci nu veți avea probleme atunci când vizionați un film HD la calitate superioară.

Chiar dacă nu e dotat cu TV Tuner (la un așa preț nu puteți avea pretenții), are sistem de montare VESA cu ajutorul căruia puteți să-l instalați pe un perete. Ca și porturi are doar VGA, dar la un așa preț o intrare pentru căști sau port USB ar fi fost util. La un astfel de port USB puteți conecta diverse gadgeturi (cameră web, imprimantă etc.) și poate fi util pentru cei care nu mai au porturi libere în fața unității centrale. Nu vine cu prea multe caracteristici special doar: EcoDisplay și MPRII.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un monitor ieftin, elegant, poate fi montat pe perete pentru a economisi spațiu, e ușor, îngust și are unghiuri largi de vizibilitate.

Minusuri: lipsa portului USB.

Concluzie

Acest Acer S191HQLFb e una dintre cele mai accesibile soluții de tip LED de pe piață și pentru un utilizator Office, e ideal. Modelul prezentat mai sus poate fi văzut în clipul de prezentare de mai jos:

Te-ar mai putea interesa