≡ Meniu

Acer S191HQLbd

Acest monitor LED Acer S191HQLbd e un model ieftin de la acest producător şi vine alternativă la modelul mai mare Acer MT230HML care are Tuner TV incorporat deci e şi TV. Un model cu aceeași diagonală și mai ieftin e Acer V193HQVBB. Însă acela e mult mai scump decât acesta. Acest S191HQLbd e ideal pentru cei care vor să facă o schimbare ca de exemplu să renunţe la vechiul CRT sau LCD şi să aleagă unul mai performant dar ieftin. Acesta poate fi conectat la PC fie prin VGA fie prin DVI, deci vine cu intrarea DVI care o găsim la plăcile video mai noi şi nu e aşa strică aşa de uşor precum VGA-ul. S191HQLbd are un design elegant pe negru cu suprafaţă puţin lucioasă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Ce mai conţine pachetul

Din spate

Specificaţii tehnice

Ecranul LED cu diagonală de 18.5 inci asigură o vizionare plăcută a filmelor HD deoarece oferă un număr mare de culori şi un contrast ridicat. Mai precis reproduce un număr de 16.7 milioane de culori şi are un contrast dinamic de 12 milioane la 1, iar cel tipic de 1.000 la 1.

Acesta are o rezoluţie HD+ de 1366 cu 768 pixeli deci cât a unui laptop. Timpul de răspuns este unul decent  pentru filme dar chiar şi pentru jocuri, mai precis e de 5 ms. Aspectul ecranului e unul de tip wide adică 16 pe 9 deci ideal pentru filme dar şi jocuri. Deasemenea, luminozitatea e şi ea destul de bună, 250 cd/mp. Ca şi standarde S191HQLbd are numai TCO 03. Având în vedere că nu e şi televizor nu are TV Tuner nici boxe integrate, dar alternativa menţionată de mine le are. La capitolul conectori Acer S191HQLbd are DVI şi VGA, iar un HDMI ar fi fost inutil deoarece rezoluţie e una HD+.

Păreri pro şi contra achiziţiei

După cum vedeţi Acer S191HQLbd e un gadget bun şi ieftin, destul de performant dar care nu prea are caracteristici speciale. Nu prea i-am găsit minusuri deoarece şi aşa e destul de ieftin şi deci nu puteam avea pretenţii.

Concluzie

Deci dacă v-aţi săturat de imagini întunecate, puţin colorate şi nu foarte clare, e timpul să optaţi pentru un gadget cu tehnologie LED care asigură un consum mai mic de enrgie de până la 40% mai mic decât un LCD clasic iar imaginile vor fi vii colorate. Recomandarea mea rămâne pentru acest monitor LED Acer S191HQLbd deaorece la aceşti bani nu prea sunt alternative aşa de bune şi să aibe un contrast bun, intrare DVI şi altele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu