Acer Predator Helios 700 PH717-71, laptop de gaming de 4.9 kg

Modelul Acer Predator Helios 700 PH717-71 e unul dintre modelele de top ale acestui brand și are un hardware foarte bun dar și răcire excelentă. E vorba de o serie avansată care oferă un design nou și interesant. La prima vedere se observă ușor că tastatura se glisează în afară, palmrestul devenind ceva mai plăcut pentru că laptopul e destul de înalt.

Acest laptop e diferit de unul clasic și o placă video ca RTX 2080 8GB nu are concurență, iar jocurile vor fi rulate la maxim. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu e nevoie de n procesor mai avansat pentru că ecranul e FullHD și 6 nuclee sunt de ajuns pentru cele mai multe jocuri și aplicații. Spațiul de stocare e și el generos, fiind asigurat de un SSD interesant. Cele mai noi titluri necesită 16GB, sunt foarte puține excepții care au nevoie de 32GB RAM. Voi decideți dacă acest laptop e pentru voi sau nu.

Păreri pro și contra

Sistemul de răcire e unul foarte bun și e vorba de AeroBlade generația a 4-a, iar voi vă puteți bucura de temperaturi joase chiar și după multe ore de gaming. Avem o tastatură nouă și interesantă care cred că v-a tras atenția și prezintă câteva caracteristici unice. Sistemul audio e unul surround (5 difuzoare) pentru o experiență plăcută și e integrat chiar și un subwoofer. Un laptop atât de avansat vine și cu Windows 10 instalat, astfel că voi trebuie să mai puneți doar câteva aplicații pe el. Software-ul inclus permite să faceți câteva setări personalizate fie la partea de performanță, fie la tastatură (iluminare).

Acer Predator Helios 700 PH717-71 are porturi chiar și în partea din spate pentru a reduce numărul de cabluri de pe masă, însă depinde și ce periferice vreți să conectați la el. Avem un ecran popular și e foarte apreciat datorită specificațiilor sale, că doar e un IPS de 144 Hz. Foarte puțini gameri vor alege un așa laptop datorită prețului și sunt alternative mult mai accesibile de la alte branduri, dar anumite tehnologii nu vor fi prezente.

Te-ar mai putea interesa