Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Predator Helios 300 PH315-51-73PP, laptop de gaming alb

Laptopul Acer Predator Helios 300 PH315-51-73PP e primul model alb care a fost conceput pentru gaming însă anumite părți ale sale sunt aurii și cred că e o combinație reușită. Oricum, nu e pentru oricine pentru că are cel mai avansat procesor pentru laptopuri și o placă video GTX 1060. Aceasta e mult peste modelele GTX 1050 clasic și Ti, doar că poate nu vă veți juca jocuri, ci veți face doar editare video. Acest laptop poate fi folosit ca unul office și vi-l doriți doar pentru cum arată.

Acesta e o alternativă la cele pe negru dacă vă doriți să economisiți, dar nu veți găsi laptopuri albe concepute pentru jocuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Laptopul din poza de sus are un procesor Core i7-8750H cu 6 nuclee și GPU numit UHD Graphics 630. Acesta e cel mai performant procesor de pe piață pentru laptopuri și sunt curios ce model concurent va fi oferit de AMD. Chiar dacă are HDD, discutăm de varianta de 7200 RPM  și dacă nu sunteți mulțumiți de el, optați pentru un SSD de 250GB. Upgrade-uri se pot face și la memorie, iar 16GB ajută mult în jocuri.

Cele mai multe laptopuri de gaming nu vin cu Windows pentru a fi mai accesibile pentru utilizatori. De pe un stick USB se instalează la fel de ușor, iar acest OS se vine și în acest format.

Păreri pro și contra

Acest laptop are și caracteristici speciale ca multe altele, iar eu nu le voi menționa, ci voi spune doar că vor fi utile. Autonomia nu e cea mai grozavă la modelele construite pentru gaming, însă la polul opus sunt ultraportabilele. Poate rula orice conținut video și calitatea video e dată panoul IPS, dar nici sonorizarea nu trebuie neglijată pentru că are subwoofer alături de difuzoarele sale.

Acer Predator PH315-51-73PP face parte din noua generație, motiv pentru care arată bine, are cele mai noi componente hardware, dotări actualizare. Aici mă refer la porturile sale cât și la tehnologiile wireless – WiFi ac și bluetooth. Poate că nici nu le veți folosi pentru că preferați perifericele cu fir.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu