Acer Nitro 5 AN515-51-72B5, laptop cu procesor Intel Core i7-7700HQ

Laptopul Acer Nitro 5 AN515-51-72B5 e unul care ar trebui ales deoarece are cel mai popular și performant procesor de pe piață – Intel Core i7-7700HQ. Bineînțeles, e diferit față de cele de pe platformele PC deoarece laptopul funcționează cu o baterie, dar poate fi alimentat și la priză. Temperaturile interioare sunt foarte importante atunci când vă jucați jocuri pentru mai multe ore, motiv pentru care doar un laptop de gaming oferă o evacuare prin spate sau chiar mai multe. De aceea nu sunt atât de compacte și subțiri ca variantele multimedia.

Din poza de jos se vede destul de bine tastatura dar touchpadul, deoarece iasă foarte bine în evidență (sunt pe o culoare diferită). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

După cum am precizat mai sus, e prezent cel mai bun procesor de pe piață care e și cea mai importantă componentă. Anumite jocuri se folosesc mai mult de procesor, decât de placa video și veți rămâne surprinși de cât de bine rulează jocul. Placa video Intel e mult inferioară celor dedicate dar s-ar putea să vedem plăci video Intel mult mai performante decât cele actuale.

Ecranul acestui laptop oferă unghiuri de vizibilitate bune, dar și așa nu cred că-l veți folosi pentru a viziona filme de la o distanță mare că doar are o diagonală de 15.6 inci. Nu-mi plac laptopurile cu HDD-uri deoarece sunt cam lente, motiv pentru care acesta merită toată atenția.

Păreri pro și contra

Noua generație de laptopuri de gaming e mai accesibilă și mai atractivă din cauza designului mai modern. Tastatura iluminată e mult mai apreciată de jucători pentru că tastele WASD sunt mai bine evidențiate. Chiar dacă nu are cea mai performantă placă video, veți putea juca destul de multe titluri la detalii mici spre medii cu rezoluție maximă.

Acer Nitro 5 AN515-51-72B5 e dotat cu porturi numeroase și ar fi fost de ajuns doar o parte dintre ele deoarece unele mi se par chiar inutile (porturi USB 2.0). Din poza de sus se vede foarte bine cum arată la interior, dar din prezentarea video următoare se văd evacuările și alte finisaje care poate nu le-ați observat până acuma.

Te-ar mai putea interesa