Acer Nitro 5 AN515-31-89M0, laptop cu i7 Kaby Lake R

Un laptop creat pentru jocuri poate fi acest Acer Nitro 5 AN515-31-89M0 deoarece e echipat cu unul dintre cele mai performante componente de pe piață și mă refer în special la procesor. Acesta e cel mai important aspect indiferent ce tip de laptop aveți nevoie, iar de cele mai multe ori laptopurile sunt construite destul de echilibrat. Pe lângă acel i7-8550U aveți un SSD spațios, suficientă memorie RAM și o placă video recent lansată care are o memorie dedicată de 2GB.

Prețul e destul de acceptabil pentru performanțele oferite și designul e unul destul de atractiv. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un procesor ca acesta oferă o autonomie mai bună și o placă video puțin diferit. O răcire mai bună și mă refer la una cu două coolere face diferența pentru că veți avea temperaturi ceva mia bune în full load. Veți obține mai multe detalii sau fps-uri în jocuri cu configurații mai bune cum e aceasta.

SSD-ul nu ajută foarte mult în jocuri dar veți vedea că totul se mișcă mai rapid și vitezele de transfer/citire sunt ceva mai mari. Mie îmi plac mai mult aceste laptopuri decât cele cu HDD chiar dacă nu oferă mult spațiu intern.

Păreri pro și contra

Merită să-l încercați dacă nu ați mai avut un astfel de laptop sau poate că nu vă mai plac desktopurile. Are destul de multe dotări incorporate și perifericele care mai trebuiesc ulterior vor fi destul de puține. Mă refer la un eventual mouse de gaming, un router wireless sau poate niște căști dacă jucați jocuri online cu prieteni. Ecranul e chiar superb chiar dacă e mic pentru că are o rezoluție mare și panel IPS pentru claritate indiferent cum îl priviți. Greutatea mai mare nu e o problemă la această categorie de laptopuri și se vede din poze că are o răcire mai bună.

Acer Nitro 5 AN515-31-89M0 e un foarte bun exemplu că pot fi și variante ceva mai accesibile pentru cei care nu au nevoie de o placă video scumpă sau de un laptop scump. Acest brand a demonstrat că poate oferi soluții portabile interesante.

Te-ar mai putea interesa