Acer M5-581TG-73516G25Mass

Acest laptop Acer M5-581TG-73516G25Mass poate fi ușor confundat cu un ultrabook datorită designului însă acesta are o configurație de gaming, motiv pentru e mult superior. Din păcate nu e așa de subțire și de ușor ca un ultraportabil, dar e robust și foarte performant. Mai precis, e vorba de un procesor Core i7 IvyBridge, o memorie RAM de 6GB și un SSD de 256 GB. Să nu uită m și de placa video GT 640M care e un model pe 128 de biți și care e ideal pentru jocuri. Deci e bine să vă gândiți pentru ce vreți să-l folosiți, deoarece multe ultrabookuri nu au placă video ca și acesta. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
De aproape

Specificații tehnice

Procesorul Core i7-3517U face parte din noua generație de procesoare Intel și care are un consum redus. Acest consum rezultă într-o autonomie generoasă și care depinde de setări și aplicațiile folosite. De exemplu în jocuri, acesta va fi ceva mai mică iar dacă îl folosiți ca unul office aceasta poate să ajungă la 6-8 ore. Deci poate să ține de două ori mai mult decât la un laptop obișnuit. Ecranul său e ca și cel al unui laptop obișnuit doar că are margini mai înguste și e subțire. Rezoluția sa e tot una HD+ iar datorită tehnologiei LED, e decent pentru vizionarea de filme 720p sau 1080p.

Capacitatea memoriei RAM e de 6GB și e la o frecvență de 1066MHz, deci e suficientă și nu necesită viitoare upgradeuri. Având în vedere că are doar un SSD de 256 GB, recomand și unul extern de cât doriți, 500GB sau 1TB, pe care să puteți stoca filmele și muzica. GT 640M e un model mai bun ca GT 540M chiar dacă are câteva specificații asemănătoare. Diferențele se observă la tehnologiile folosite care sunt mai noi și astfel e mai eficientă. Dotările sale sunt diverse: DVD, difuzoare stereo, card reader, cameră web, USBuri, bluetooth, WLAN etc.

Bineînțeles pentru o astfel de configurație doar Windows 7 64 biți e indicat și nu vă recomand pe 32 de biți sau XP-ul.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie mare, arată foarte bine, are configurație nouă de gaming, SSD și tastatură ideală.

Minusuri: nu și-l permite oricine.

Concluzie

Acest Acer Aspire M5-581TG-73516G25Mass e un model reușit din toate punctele de vedere dar datorită prețului, nu știu dacă o să aibă succes. Spun asta pentru că în acest buget puteți opta pentru un RoG de la Asus. Am pus un clip cu prezentarea sa și se observă cât de bine arată:

Lasă un comentariu