Acer M5-581TG-53316G52Mass

Acer M5-581TG-53316G52Mass e un laptop deosebit cu un design nemaiîntâlnit la modelele acestui producător. Pot spune că a împrumutat destule caracteristici de la ultrabookuri: touchpad, tastatură și dimensiuni. Din păcate, greutatea e cât a unui laptop obișnuită însă configurația e pe măsură. E vorba de o configurați pentru jocuri de ultimă generație și e decentă când vine vorba de gaming HD. Se poate observa că și marginile ecranului sunt mai înguste, însă finisajul metalic îi oferă un aspect robust. Era interesant dacă ar fi fost disponibil și în alte culori metalice nu doar argintiu/gri. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
De aproape

Specificații tehnice

Procesorul său e unul recent apărut și care e destul de eficient. E vorba de un Core i5-3317U Ivy Bridge care vine cu o placă HD Graphics 4000 și pentru că frecvența sa e de 1.7 GHz, presupune și un consum redus. Astfel, are o autonomie de cel mult 8 ore chiar dacă are un acumulator de 3 celule. Ecranul de 15.6 inci e unul LCD cu tehnologie LED și pe care se pot viziona filme HD și Full HD. Protecția sa e una lucioasă pentru un plus de eleganță, o luminozitate mare și un contrast ridicat.

Cei 6GB nu pot fi upgradați la 8GB deoarece nu suportă mai multă memorie, dar nici nu cred că va fi nevoie de mai mult. Spațiul de stocare e divizat în 20GB SSD și 500GB. Deci puteți copia fără probleme o mulțime de filme iar pe SSD e indicat să instalați aplicațiile și Windows-ul. Având în vedere că e deja preinstalat, v-ați luat deja un gând. Nvidia GT 640M are o memorie de 1GB pe 128 de biți și e un veritabil succesor al lui GT 540M.

Poate fi un media player portabil datorită multitudinii de dotări și porturi: card reader, difuzoare stereo, DVD, USB 3.0, HDMI, bluetooth, WLAN și cameră web. Mai sunt și alte caracteristici dar care le veți găsi la laptopurile obișnuite. Performanțele plăcii video pot fi observate mai jos:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie mare, porturi USB 3.0, aspect elegant, touchpad mare, subțire și arată precum un ultrabook.

Minusuri: are un preț piperat.

Concluzie

Acest Acer Aspire M5-581TG-53316G52Mass are un design deosebit și cel mai bine se poate observa în clipul de mai jos. După cum știți nu sunt prea multe ultrabookuri cu plăci video dedicate și de aceea cred că un astfel de laptop ar fi o soluție pentru pasionații de jocuri:

Te-ar mai putea interesa