Acer K242HLbd, monitor LED 24 inci

Acer K242HLbd e un monitor din noua generație și după cum bine știți fiecare generație aduce ceva în plus sau mai bun. Acesta are un contrast dinamic mult superior vechilor serii, un design elegant, unghiuri de vizibilitate bune și securizare Kensington. Acesta face parte dintr-o serie accesibilă, dar din păcate acesta e cel mai mic model. Există și unul de 27 de inci cu aceleași caracteristici tehnice și care poate oferi o experiență mai bună când vine vorba de filme sau jocuri. Deci dacă poate fi util și pentru cei pasionați de jocuri, atunci poate fi bun și pentru cei pasionați doar de navigare web, programe ori editare. Designul acestui model e prezent pe multe noi monitoare și standul poate să difere.

Pot spune că prețul îl recomandă și nu ar fi exclus ca pe viitor să se mai ieftinească acest model sau cel de 27 de inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul
Modelul

O parte din caracteristicile sale tehnice sunt evidente, însă trebuie menționat că are un contrast dinamic de 10 milioane la 1, iluminare de 250 cd/mp, unghiuri de 176/170 de grade, timp de răspuns de 5 ms și refresh bun. Cu acestea, monitorul se poate adresa oricui și doar prețul său mai poate fi un obstacol.

Unghiurile de vizibilitate țin și de panoul său, deci dacă aveți un monitor cu IPS, unghiurile de vizibilitate vor fi maxime. Poate fi montat pe perete dacă doriți să economisiți spațiu pe birou. Nu are tuner integrat ori boxe, dar cele externe sunt mai performante. Ca și porturi are VGA și DVI, însă doar prin DVI veți beneficia de o calitate video mai bună. Ca și o caracteristică specială are slot Kensignton, adică puteți securiza monitorul. Puterea consumată e de doar 20 W și e așa doar dacă alegeți o luminozitate mai mare.

Plusuri:are o imagine excelentă indiferent de situație, consum redus de energie, arată bine,e fiabil și ușor de instalat.
Minusuri: nu prea are.

Acer K242HLbd poate fi modelul perfect alături de un desktop multimedia, office ori de gaming. Depinde de ce aveți nevoie și de bugetul vostru, eu nu vă recomand monitoare sunt 21 de inci deoarece imaginea nu mai e Full HD iar intrările video sunt limitate la VGA. Porturile HDMI sunt întotdeauna binevenite deoarece se regăsesc cam la orice gadget.

Te-ar mai putea interesa