Acer G237HQLbi, monitor IPS ZeroFrame

Dacă vrei un monitor mare pentru sarcini multimedia cum ar fi vizionarea de filme Full HD atunci îți recomand acest monitor Acer G237HQLbi. Se evidențiază cu ecranul IPS de 23 inci și cu faptul că are o ramă aproape inexistentă… acesta fiind motivul pentru care i se zice Zero Frame. Având unghiuri de vizibilitate 178/178 grade acest model se adresează în principal celor pretențioși.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind o capodoperă marca Acer care are un consum mic de curent – 25W. Pentru a vă face o părere despre cum se prezintă vă recomand imaginea alăturată. Suportul e unul foarte interesant în formă de X precum la televizoarele premium ale celor de la Samsung.

Așa arată
Așa arată

Specificațiile care te-ar putea interesa la acest model ar fi ecranul de 23 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli și disponibilitatea unui panel IPS care reproduce foarte fidel culorile și oferă unghiuri de vizibilitate foarte bune. Dacă sunteți curioși de timpul de răspuns atunci trebuie știut că acesta e de 6 milisecunde… e foarte bun deoarece monitoarele cu panouri IPS nu excelează la acest capitol.

Atuurile modelului acesta sunt timpul de răspuns, aspectul plăcut, consumul scăzut de curent și că e ușor de montat datorită greutății mici de până în 5 kilograme.
Nu era rău dacă avea un timp de răspuns mai mic dar acest lucru ar fi însemnat un preț mult mai mare… acum având un preț foarte mic.

Concluzia referitoare la acest model ar fi că dacă te uiți mult la filme pe calculator atunci un model precum acesta o să te ajute să le vezi clar … indiferent din ce unghi te-ai uita la ele. Mi-aș fi dorit să pun și un video preview la acest model pentru ca să vedeți mai bine cum arată, însă în momentul de față nu e disponibil așa ceva întrucât e un model nou apărut pe piață.
Iar, dacă vreți să îl luați pentru jocuri solicitante atunci ar trebui să menționez că nu e tocmai pentru jocuri. Monitoare pentru jocuri găsiți undeva la peste 700 lei și trebuie să aibă timp de răspuns mic și rată de refresh mare.

Te-ar mai putea interesa