Acer G227HQLbi, monitor IPS de 21.5 inci

Acer G227HQLbi e un monitor LED din seria ZeroFrame și ca și o caracteristică specială are panou IPS. Caracteristicile sale sunt bune având în vedere că e destul de ieftin. Noile monitoare sunt tot mai elegante și mai eficiente, iar tehnologiile se ieftinesc deoarece apar altele mai bune. Acest monitor mi se pare satisfăcător ca și dotări, iar imaginea e splendidă. Îmi place cum arată chiar dacă marginile nu sunt foarte înguste, iar standul e destul de interesant. Din păcate nu poate fi pus pe perete dar și așa nu e un model care să ocupe mult spațiu. Ecranul e suficient de mare având în vedere și detaliile oferite de rezoluția Full HD.

Prețul său e bun chiar dacă a apărut recent pe piață iar alternative sunt puține. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

Diagonala sa e una de 21.5 inci deci rezoluția e una 1080p. Toate monitoarele peste 19 inci au o astfel de rezoluție, doar cele de 18 sau 19 inici au o rezoluție HD sau HD+. Chiar dacă iluminarea e LED, panoul său e de tip IPS deci unghiurile de vizibilitate sunt de 178 grade pe verticală/orizontală. Timpul de răspuns e de 6 ms care e satisfăcător și de 2 ms e mai bun pentru gameri (dar nu neapărat).

O rezoluție mare e binevenită deoarece puteți avea mai mult spațiu de lucru, imaginea e mai clară când vizionați filme și chiar și când vă jucați e binevenită. Nu beneficiază de facilități ca: tuner TV, montare VESA ori boxe integrate. Ca și ieșiri video are următoarele: HDMI și VGA. Portul VGA e bun pentru cei care vor un monitor pentru lucru sau unul care să vizioneze filme la cel mult calitate 720p. Consumul de energie e redus, iar consumul de 25 W e cel maxim. Dacă nu vă place acest model, există variante mai mari cu caracteristici tehnice similare. Puteți să-l folosiți alături de un laptop, desktop sau consolă. Alegere e a voastră și puteți lua chiar și un model de 18 inci.

Plusuri: panoul IPS, contrast dinamic generos, HDMI, arată bine, e subțire, consum mic de energie și e fiabil.
Minusuri: nu prea are.

Acer G227HQLbi poate fi o recomandare dacă nu aveți un brand favorit iar dacă aveți un desktop de tip office ori multimedia, cred că un astfel de monitor poate fi alegerea perfectă. Bineînțeles nu e cel mai performant model, de aceea pentru gamerii înrăiți nu e cea mai bune alegere.

Te-ar mai putea interesa