Acer G225HQVb

Un monitor destul de interesant e acest monitor LED Acer G225HQVb. Vine cu dotări cum ar fi ecran LED de tip wide și toate astea la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Deci, se poate vedea că nu e deloc scump și ceva care nu e caracteristic Acer e garanția de 2 ani. M-aș fi așteptat să aibă doar un an, dar văd că are mai mult și se poate extinde la maxim 4. 😉

Poze

G225HQVb vine pe negru și se poate observa din imaginile de alături că are un design unic deoarece nu am mai văzut monitoare ca acesta. Din aceste imagini nu se văd porturile și de aceea ar trebui menționat că e dotat cu VGA, însă s-ar putea să fie modele cu DVI. Pe diferite site-uri scrie că poate fi montat pe perete și asta e datorită suportului VESA 100 pe 100.

Din față
Piciorul

Specificaţii tehnice

G225HQVb e un periferic de 21,5 inci care e dotat cu ecran LED și acest lucru înseamnă că are un consum mic de curent, dar și o luminozitate superioară. Corespunde mai multor standarde și de aceea cred că alegând acest monitor o să faceți o alegere bună. Având o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli o să puteți urmări chiar și filme Blu-ray și în acest fel o să observați că filmele sunt mai clare decât cele 720p și probabil că o să vă uitați doar la filme 1080p.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț destul de mic; aspectul e unul plăcut și ne demonstrează că vorbim despre un monitor rigid; garanția e una mare de 2 ani și la nevoie poate fi mărită la 3-4 ani cu un efort financiar minim; ecranul are o mărime de 21,5 inci care e un ecran de dimensiuni medii.
Contra: nu vine cu tuner sau cu boxe integrate și nici nu are port HDMI.

Concluzie

Dacă te interesează un monitor bun atunci îți recomand acest G225HQVb care are dotări multe cum ar fi timpul de răspuns mic, ecranul LED, dar și posibilitatea de a îl monta pe perete. Utilizarea lui nu va fi prea complicată deoarece meniul e unul clar și ușor de folosit. Dacă vreți să treceți de la CRT sau de la un LCD mai mic atunci cred că acest monitor ar fi unul ideal pentru sarcini office și de ce nu și pentru filme.

Te-ar mai putea interesa