Acer G205Hvbd

Monitorul LCD Acer G205Hvbd de 20 inci de tip wide cu DVI şi negru este unul la promoţie şi are un preţ accesibil de circa 350 lei. Vine ca o alternativă cu o diagonală mai mare la Acer G195HQVb de 18,5 inci şi nu are ecran LED, dar mulți dintre cei care-l vor cumpăra îl vor aprecia deoarece este ieftin, performant și are o diagonală mare. Vă recomand şi un Acer G235Hbd care are 23 de inci.

Poze

Acasă
Lateral

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Diagonala monitorului Acer G205Hvbd este de 20 de inci, iar ecranul e de tip LCD cu un timp de răspuns de 5 milisecunde. Rezoluţia recomandată e 1600 x 900 pixeli, deci este un ecran HD, nu FullHD. Ecranul este lat, adică cu un aspect al imaginii de 16 pe 9 şi are o luminozitate de 200 candele pe metru pătrat, iar contrastul este de 5000 la 1.
Acer G205Hvbd are certificări Energi Star, TUV şi din partea CE.
Din păcate nu are TV Tuner sau boxe integrate, dar oferă posibilitatea montării pe perete deoarece are VESA.
Are conectori DVI, iar semnalul de intrare este VGA.

Preţ

Preţul lui Acer G205Hvbd este undeva la 450 399 lei şi este unul destul de competitiv dacă este să comparăm acest monitor cu altele de 20 de ţoli. Probabil va fi şi mai ieftin dacă vor apărea resigilate.

Alternative

O alternativă mai ieftină ar fi monitorul LCD Acer G195HQVb de 18.5 inci care costă undeva la 350 lei. O alternativă mai bună ar fi Benq G922HDAL care este de tip LED şi care costă 400 lei. Din păcate monitoarele care le-am sugerat ca alternative au doar 18,5 la diagonală, dar cel LED este mult mai bun decât unul LCD normal.

Concluzie

Monitorul LCD Acer G205Hvbd este destul de bun, dar la acest preţ găseşti monitoare LCD LED mai bune şi chiar am recomandat unul mai sus. Dar, dacă e să analizăm calitatea imaginii a unui monitor LCD și a unui LED atunci vom vedea că nu sunt foarte mari diferențe și în marea majoritate a cazurilor nu merită să dăm bani în plus pe un monitor LED.

Te-ar mai putea interesa