Acer eMachines E443-C52G32Mikk

Un laptop destul de bun și ieftin este acest laptop Acer eMachines E443-C52G32Mikk deoarece are procesor Dual Core și 2 giga de RAM. Eu recomand laptopurile cu procesoare Dual Core chiar dacă au o frecvență mică. Ele sunt destul de performante și mult mai performante decât cele Single Core Sempron sau Celeron. Design-ul laptopului este unul destul de reușit, dar cel mai important lucru la acest model este funcționalitatea deoarece un astfel de gadget îți poate ușura viața de zi cu zi și poate fi util la locul de muncă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și vine ca o alternativă la modelul Acer E443-E353G50Mikk care are un procesor ceva mai performant, 3 giga de RAM și hard disk ceva mai spațios.

Poze

De sus
Pe masă

Specificaţii tehnice

Procesorul AMD Dual Core C-50 este unul de tip APU adică vine cu tot cu o placă video care are performanțe peste medie pentru una integrată. Acesta re o frecvență de 1 GHz, cache de 1 MB și tehnologie 40 nm. Ecranul Glare este unul LCD HD care are o rezoluție de 1366 cu 768 pixei și o diagonală de 15,6 inci. Capacitatea memoriei RAM de tip DDR3 este de 2 giga și are o frecvență de 1066 MHz. Aceasta este dispusă pe un slot și poate fi mărită până la 4 giga. Hard disk-ul de tip Serial ATA are o capacitate de stocare de 320 de giga și are o viteză de rotație de 5400.

Placa video AMD Mobility Radeon HD 6250 este una integrată în chipul procesorului și are o memorie video dedicată de 256 MB și suport DirectX 11. Veți rămâne surprinși de faptul că aceasta va face față unor jocuri gen Starcraft 2 chiar dacă are această configurație. Pe partea de multimedia, porturi și comunicații Acer eMachines E443-C52G32Mikk are unitate DVD, intrare audio, microfon, difuzoare stereo, tehnologie audio HD, cititor de carduri, cameră web de 0,3 MP, mufă RJ-45 pentru re’ea, trei porturi USB 2.0, port VGA și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomia de lucru este undeva la 5 ore, cântărește doar 2,6 kilograme, ieftin, configurație decentă pentru un așa preț și sistem de operare gratuit Linux.

Ca minusuri: un procesor E-350 ar fi fost mai bun.

Concluzie

Acest laptop Acer eMachines E443-C52G32Mikk este unul mai mult de tip Office de aceea îl recomand celor care doresc un laptop pentru acasă și anume pentru vizionarea de filme HD, navigare web, muzică sau chiar și pentru cei ce au nevoie de unul la locul de muncă.

Te-ar mai putea interesa