Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer E732Z-P613G50Mnkk

Un laptop de tip Office foarte ieftin și performant este acest laptop Acer E732Z-P613G50Mnkk care vine cu o configurație de ultimă generație. eMachines eME732Z-P623G50Mnkk ar putea fi o alternativă similară. Aici mă refer la procesorul P6100 care are un cache de 3 MB, placă video Intel HD Graphics integrată și mai are și 3 giga de RAM. Ar mai fi și hardul de 500 de giga care este unul destul de bun și silențios. Are un preț bun Vezi prețul special de azi și veți avea un laptop destul de performant ce poate fi și unul de tip multimedia. Nu-l prea recomand celor pasionați de jocuri deoarece nu are placă video dedicată. Unele jocuri s-ar putea să meargă destul bine dar acelea sunt cam puține. Acest eMachines seamănă mult cu seria 5742 de la același producător, deci seamănă mult cu cel de jos. Mai precis, în loc de Acer scrie eMachines.

Poze

Poza 3

Poza 4

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Intel Dual Core P6100 care are o frecvență de 2 GHz, cache de 3 MB și tehnologie 32 nm. Ecranul cu rezoluție HD+ de 1366 cu 768 pixeli are o diagonală de 15.6 inci și este unul de tip LCD Glare. Capacitatea memoriei RAM este de 3 giga care poate fi mărită până la 8 giga. Aceasta are o frecvență de 1066 MHz. Spațiul de stocare de 500 de giga este destul de generos. Hardul este unul performant datorită faptului este unul de tip SATA.

Placa video Intel HD Graphics este una integrată în procesor pentru a oferi un plus de performanță și o autonomie decentă. Aceasta este una dintre cele mai bune din categoria sa. Pe partea de porturi, comunicații și multimedia Acer E732Z-P613G50Mnkk are ieșire audio, microfon, trei USB-uri 2.0, port HDMI, port VGA, mufă RJ-45, Wi-Fi, unitate DVD, difuzoare stereo, cameră web de 1.3 MP și cititor de carduri.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: un astfel de model are o autonomie de peste 4 ore, arată destul de bine, are Wake-on-LAN ready, tastatură numerică, configurație decentă, sistem de operare gratuit, o greutate de 2.6 kilograme și este destul de ieftin.

Ca minusuri: ecranul nu este unul LED care ar fi presupus o luminozitatea mai bună și un contrast mai ridicat.

Concluzie

Acest Acer E732Z-P613G50Mnkk este cu siguranță o adevărată investiție și potae chiar și un portabil destul de bun pentru vizionarea de filme HD și chiar și cele Full HD.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu