Acer AZ1801

Un astfel de sistem desktop Acer AZ1801 All-In-One 20 cu configurație office e cea mai compactă soluție desktop de pe piață însă nu e un model cu ecran tactil sau cu cine știe ce ecran. E vorba de un ecran de 20 inci și de un procesor Pentium Dual Core. Restul configurației cuprinde o memorie de 2GB și un hard de 320GB. Deci și un laptop de 17 inci ar putea fi o alegere bună deoarece e accesibil și mai portabil. Era interesant dacă avea ecran tactil în același buget, dar și așa e ideal pentru cei care nu le plac laptopurile și doresc o alegere compactă. Chiar dacă nu are o placă dedicată, poate reda filme la calitate 720p iar jocurile nu pot fi puse în discuție. Acer AZ1801 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată

Specificații tehnice

Procesorul său oferă viteza de procesare necesară în special că e un Dual Core și din clasa Pentium – G630. Placa de bază Intel H61 vine cu o placă video integrată, sunet integrat și rețea integrată. Placa video e cea cunoscută – Intel HD Graphics. Spun asta pentru că o găsiți pe multe configurații cu procesoare Intel și poate reda chiar și 720p. Capacitatea memoriei RAM e de 2GB și are o frecvență de 1333 MHz. HDD-ul său are o memorie de 320GB și e suficient din punctul meu de vedere dar se poate achiziționa unul extern pentru mai multă memorie. Are chiar și unitate DVD RW, motiv pentru care poate fi considerat ca fiind un media player funcțional. Ecranul de 20 inci are o rezoluție decentă însă nu e una 1080p, dar e vorba de un LED cu un contrast decent.

Alături de el primiți atât un mouse cât și o tastatură. Prețul e atractiv datorită Free DOS-ului și vă recomand Windows 7 pentru o astfel de configurație. E dotat cu o sursă de 135 W, șase USBuri 2.0, mufă LAN, ieșire audio și video VGA (pentru conectarea a încă unui monitor).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: design-ul e plăcut, are toate porturile necesare, ecran mare cu rezoluție corespunzătoare, multitasking bun și un preț decent.

Minusuri: nu are ecran tactil.

Concluzie

Acest Acer AZ1801 e un desktop nou de la acest producător și care cu siguranță va avea succes datorită prețului însă Lenovo oferă câteva configurații cu Celeron care parcă sunt mai atractive. Alegerea e a voastră, iar eu recomand desktopurile cu cel puțin un procesor Pentium și ecran HD+.

Te-ar mai putea interesa