Acer Aspire V5-573G-7450121Taii, laptop multimedia

Acer Aspire V5-573G-7450121Taii face parte din noua serie V5-573 care e mai elegantă deoarece e subțire și nu e dotată cu DVD. Puteți alege o configurație mai accesibilă dacă nu vă permiteți pe acesta, chiar și culorile diferă. Acesta e unul pe argintiu dar există modele și pe negru or bej. Prefer negru și argintiu deoarece arată foarte bine iar pe argintiu tastatura iasă în evidență. E un laptop deosebit datorită configurației și ecranului IPS FullHD. Poate fi și un ultrabook datorită dimensiunilor sale și configurația e una superioară.

Toate configurațiile sunt destul de apropiate iar caracteristicile speciale sunt aceleași pentru toate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Cam așa arată

Procesorul Core i7-4500U de 1.8 GHz deci are o frecvență scăzută iar pentru că e un Haswell, placa video integrată e una HD 4400. NU o veți folosi prea des deoarece GT 750M e una cu memorie video dedicată de 4GB. Ecranul e mult superior altor ecrane deoarece e unul cu panou IPS și rezoluție 1080p. Unghiurile de vizibilitatea sunt maxime și ar fi perfect dacă toate laptopuri ar avea astfel de ecrane.

Are multă memorie RAM chiar și dacă veți să jucați jocuri – 12GB la 1600 MHz. Un hard de 1 TB e foarte bun și nu veți avea nevoie de mai mult. Caracteristicile și dotările acestui laptop sunt multe chiar dacă e mai subțire decât alte laptopuri. Are difuzoare stereo, cameră web HD, bluetooth, USB 3.0, baterie de 4 celule etc. Dac îl folosiți precum un laptop de tip office, autonomia poate atinge chiar și 6 ore. Greutatea redusă se datorează lipsei DVD-ului și pentru că baterie e de 4 celule. Linux nu e o soluție, eu aș opta pentru Windows 7 deoarece 8 se adresează laptopurilor cu tehnologie touchscreen.

Plusuri: are doar 2.2 kg (un laptop de 15 inci care cam 2.5 kg), bluetooth, autonomie de 6 ore și ceva în mod economic (când jucați jocuri e mult mai mică), placă video GT 750M, ecran IPS cu rezoluției 1080p etc.
Minusuri: nu are.

Acer Aspire V5-573G-7450121Taii e o alegere dar sunt și alte laptopuri din seria V5 iar designul e același chiar dacă diferă câteva lucruri (culoarea și componentele hardware). Nu sunt mulți producători care oferă astfel de laptopuri (care tind spre ultrabookuri), dar instalarea sistemului de operare se poate face cu o memorie flash USB. Chiar și acest se face remarcat cu astfel de laptopuri și nu e nevoie de un model foarte scump ca să  vă impresionați prietenii ori colegii.

Te-ar mai putea interesa