Acer Aspire V3-571G-73634G50Makk, laptop multimedia

Acer Aspire V3-571G-73634G50Makk ar trebui să fie alegerea ta dacă te interesează un laptop multimedia care să fie destul de bun și la jocuri.
Acum vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar în opinia mea nu e deloc mult pentru un model dotat cu procesor quad core i7-3632QM și cu placă video Nvidia 710M.
Pe piață o să găsești multe laptopuri cu această configurație, dar acesta vine la cel mai bun preț, iar dacă te deranjează garanția atunci poți să o mărești la mai mult.

Aspect

Aspectul e unul caracteristic seriei V3 571G. Ecranul e unul de 15.6 inci și are o rezoluție numai bună pentru vizionat filme HD fără pierderi de detaliu. Cred că se poate vedea și prezența tastaturii numerice care facilitează introducerea rapidă a numerelor.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Vine cu unul dintre cele mai puternice procesoare din seria Ivy Bridge – i7-3632QM, iar plac video e o GeForce 710M. Placa video nu e cea mai bună de pe piață, dar își face treaba decent. Aceasta are și tehnologie Optimus integrată care contribuie la o autonomie mai mare a bateriei, adică undeva la 3-4 ore.

Păreri pro şi contra

Stă bine pe partea de performanță și autonomie, iar designul e și el unul de nota 10. Dacă generațiile anterioare de laptopuri Acer arătau… nașpa, acesta arată mult mai bine și se vede că au progresat destul de mult la acest capitol. Vine cu Linux preinstalat, iar asta e un lucru bun deoarece puteți folosi laptopul din prima, dar eu aș recomanda să instalați Windows 8 pentru ca să vă puteți juca și cele mai noi jocuri.
Singurul minus la acest model ar fi faptul că nu are o placă video la fel de puternică precum Acer Aspire V3-571G-53234G75Maii care are GT 730M.

Concluzie

Dacă-ți plac jocurile atunci ți-aș recomanda un astfel de laptop deoarece o să te ajute să te joci fără sacadări chiar dacă detaliile sunt setate la maxim. Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest laptop. Eu zic că se poate vedea foarte clar că nu e un laptop low budget, ci unul premium.

Te-ar mai putea interesa