Acer Aspire V3-571G-53214G50Makk

Acer Aspire V3-571G e unul dintre cele mai bune laptopuri ale momentului care sunt realizate de Acer. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar acest laptop Acer Aspire V3-571G-53214G50Makk vine cu procesor i5 3210M, 4GB memorie RAM, placă video dedicată GT 630M și un design foarte reușit. Având un preț mai mare are și niște componente care-l fac bun pentru gaming.

Poze

Din imaginile de alături vă puteți face o oarecare părere despre cum arată și ce poate acest model de laptop de la Acer. Dacă nu vă puteți face o opinie despre cum se prezintă atunci vă recomand preview-ul de la final care e unul deosebit de reușit și pune în valoare toate caracteristicile aparatului. În special din prima imagine se poate vedea cât arată de bine și că e un adevărat concurent pentru laptopurile premium de la ASUS.

Din față
Capacul

Specificaţii tehnice

V3-571G are ecran de 15 inci cu rezoluție HD+, iar ecranul e unul de tip LED. Memoria RAM instalată pe acest model e de 4GB, dar dacă vreți să mai mult atunci puteți pune până la 8GB. Hardul e unul încăpător fiind unul de 500 de giga și pe el o să încapă câtă muzică doriți. Bateria e una de 6 celule și o să țină undeva la maxim 3-4 ore. Această performanță e datorată tehnologiei Nvidia Optimus care activează placa video dedicată GT 630M doar când e nevoie de ea.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine în comparație cu generațiile anterioare de laptopuri realizate de acest brand; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu numeroase porturi printre care se numără HDMI, bluetooth și USB3; vine cu sistem de operare, dar e vorba despre Linux, iar eu vă recomand să instalați Windows 7 64 bit pentru a vă fi mai ușor în manevrarea lui; garanția sa e una de tip extensibil care poate fi mărită cu unul ori doi ani în plus față de garanția standard.
Contra: nimic.

Concluzie

Acesta e un notebook bun deoarece vine cu multă tehnologie integrată în el cum ar fi Ivy Bridge de la Intel și Optimus de la Nvidia. Aceste tehnologii ajută la o economisire mai bună a energiei din baterie, dar și la performanțe superioare. Din preview-ul de alături vă puteți face o impresie despre cum arată seria V3.

Te-ar mai putea interesa