Acer Aspire S7-391-53334G12aws, ultrabook alb

Pentru cei interesați de un ultrabook care să arate bine și să aibă niște performanțe peste medie cei de la Acer au scos Acer Aspire S7-391-53334G12aws. E modelul care eu l-aș recomanda unei persoane cu un buget peste medie în căutarea unui laptop cu aspecta unic (da, e alb) care să aibă ecran touch.
Ecranul e unul foarte deosebit în ciuda faptului că e de doar 13,3 inci. Asta pentru că are rezoluție Full HD, panel IPS (garantează unghiuri de vizibilitate foarte bune) și sticlă Gorilla Glass.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primim un laptop care are o portabilitate peste medie în ciuda faptului că are doar 4 celule. Bateria ține undeva la 8 ore și în opinia mea nu aveți nevoie de mai mult de atât.

Ultrabook-ul
Ultrabook-ul

Acest Acer S7 e unul care nu dispune de unitate DVD, însă are procesor i5 3337u, placă video Intel HD 4400 și memorie RAM de 4 giga. Pe partea de stocare are un SSD de 128 de giga care o să te ajute să accesezi rapid toate datele stocate.
Ecranul o să fie foarte bun pentru vizionarea filmelor Blu-ray deoarece e unul cu o rezoluție 1920×1080 pixeli.

Lucrurile care trebuie apreciate la acest model ar fi multitudinea de porturi și conexiuni, sunetul de calitate, performanța și faptul că vine cu sistem de operare.
Nu era rău dacă venea u Windows 8.1 (are 8 preinstalat), dacă avea un hard ceva mai mare și rezoluție Retina.

În cazul în care vrei un laptop rapid și portabil atunci acest model ar fi unul dintre cele mai bune. Mulți spun despre culoarea albă că nu se potrivește laptopurilor, dar mie nu mi se pare așa. Acest model arată precum un Mac, dar vine cu toate lucrurile necesare pentru a rula Windows și toate programele necesare. Mulți își cumpără laptopuri Apple doar pentru felul în care arată, iar pe urmă instalează Windows. Eu zic că nu fac bine deoarece acele laptopuri sunt făcute speciale pentru a rula Mac OSX, chiar dacă vin componente care teoretic suportă Windows.

Lasă un comentariu