Acer Aspire M5-481T-323a4G52Mass

Acest ultrabook Acer Aspire M5-481T-323a4G52Mass e un Timeline Ultra M5 care e cunoscut pentru design-ul foarte elegant și configurațiile decente. Spun asta pentru că nu e foarte scump și veți beneficia de un Core i3, 4GB de RAM HDD+SSD și de Windows 7. Design-ul său e unul reușit și se vede cel mai bine din clipul de jos dar și din poze. Aceste tipuri de laptopuri vin doar cu configurații office motiv pentru care nu e alegere ideală pentru pasionații de jocuri. Însă dacă aveți un desktop de gaming sau o consolă, nu văd de ce nu îl luați pe acesta. M5-481T-323a4G52Mass are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
De aproape

Specificații tehnice

Procesorul Intel Core i3 e unul cu frecvență de 1.5 GHz și se numește 2377M. Acesta are un consum redus de energie care rezultă într-o autonomie mai mare pentru laptop chiar dacă bateria nu are așa multe celule (doar 3). Ecranul de 14 inci are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli și e de tip LCD LED. Memoria sa RAM de 4 GB și deci pentru o astfel de configurație nu ar avea rost să o măriți la 6GB. Spre deosebire de laptopurile obișnuite acesta are un spațiu de 20 GB care e destinat pentru aplicații și sistem de operare, iar restul (500GB) e bun pentru stocare de fișiere. Placa video e cea integrată de la Intel care poate reda fluent 720p și jocuri mai vechi.

Ca și dotări, laptopul are unitate DVD, difuzoare stereo, card reader, cameră web, HDMI, USBuri, WLAN, bluetooth dar și altele. Bateria de 3 celule poate oferi până la 8 ore de funcționare în special dacă-l folosiți în mod economic. E normal să vină fără tastatură numerică în special că are tastatură aerisită și astfel nu mai avea loc una numerică. La ora actuală nu există un sistem de operare mai bun decât cel preinstalat și de aceea nu ar trebui să optați pentru altul.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: carcasă robustă, preț atractiv, SSD, autonomie mare, bluetooth, ecran de 14 inci, multitasking bun și are software licențiat.

Minusuri: ar fi fost interesant dacă exista o variantă cu Linux.

Concluzie

Acest Acer Aspire M5-481T e o alegere accesibilă și spun asta pentru că restul ultrabookurilor sunt destul de scumpe și nu oferă mult mai multe decât acesta. Bine, însă modelele premium poate vin cu tastatură iluminată, placă video dedicată și 3G, însă cine și le permite? Acest Acer e o alegere inteligentă în special că se mișcă excelent și arată foarte bine:

Te-ar mai putea interesa