Acer Aspire M3-581TG-52464G12Mnkk

Ultrabook-ul Acer Aspire M3-581TG-52464G12Mnkk e unul din noile modele oferite de acest producător. E tot un laptop însă e mai subțire, are autonomie mult superioară și configurație de gaming. Adică vine cu procesor Core i5, placă video dedicată și SSD de 128 GB. Performanțele grafice ale acestui model sunt peste așteptări în special că are o configurație destul de nouă. Deci dacă vă gândiți să vă luați un ultrabook, ar trebui să vă gândiți bine pentru care doriți să optați. Îmi place și noul design însă vă trebuie ceva timp până vă obișnuiți cu butoanele touchpadului (deoarece sunt integrate). M3-581TG-52464G12Mnkk are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Capacul

Specificații tehnice

Procesorul său Intel numit Core i5-2467M e unul performant însă cu o frecvență mică care presupune și un consum mai mic de energie. Acesta vine împreună cu placa video Intel HD Graphics 3000 care nu e recomandată pentru jocuri doar pentru utilizare office și atunci când aveți nevoie de autonomie mare. Rezoluția ecranului de 15.6 inci e una HD Ready iar protecție sa e lucioasă. Claritatea imaginilor e foarte bună deoarece e vorba de un LCD LED foarte subțire. Memoria RAM poate fi mărită la 6GB chiar dacă are un slot deoarece 2GB sunt integrați, dar consider că 4GB sunt suficienți.

Având în vedere că are doar un SSD de 128 GB, vă recomand și un HDD extern de 500GB/1TB (în funcție de bugetul dumneavoastră). Placa video GeForce GT 640M e  cel mai bun model clasa 2 și are o memorie de 1GB pe 128 biți. Deci nu veți avea probleme în cele mai noi jocuri apărute. Pe partea de multimedia, porturi și comunicații are unitate DVD RW, tehnologie audio Dolby Home Theater v4, difuzoare stereo, card reader, difuzoare stereo, USB 3.0, două USBuri 2.0, HDMI, LAN, WLAN, ieșire audio și bluetooth.

Cântărește undeva la 2.2 kilograme și deci e mai ușor decât un laptop obișnuit. Jos puteți viziona performanțele acestui laptop în Battlefield 3:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă o autonomie de maxim 8 ore chiar dacă e o baterie de 3 celule, pornește rapid, configurație de ultimă generație, design reușit etc.

Minusuri: nu și-l poate permite oricine.

Concluzie

Acest ultrabook e o alternativă foarte bună la celelalte modele de pe piață chiar dacă nu e foarte subțire deoarece e un gadget portabil și se adresează gamerilor. Din păcate singurul obstacol ar fi prețul, dar să sperăm că o să mai scadă. Am pus o mică prezentare a acestui model:

Te-ar mai putea interesa