Acer Aspire E1-571-32344G50Mnrr, laptop office

Acer Aspire E1-571-32344G50Mnrr e un nou laptop din seria E1-571, iar față de alte modele se evidențiază prin faptul că are culoarea roșie, lucru care poate fi observat din imaginea de alături. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în opinia mea, iar pe acești bani primim un laptop office cu procesor i3-2348M, 4GB memorie RAM și sistem Linux preinstalat… deci nu mai aveți treabă cu sistemul de operare.

Aspect

Puteți vedea că e un model roșu (motiv pentru care cred că se potrivește de minune cu A4Tech N-250X-2) cu tastatură neagră. Tastatura e una completă, iar prin complet mă refer la faptul că are și taste numerice în partea dreaptă. Ecranul este de 15 inci (deci încape perfect în geanta Natec NTO-0335) și pot spune că nu afectează portabilitatea deoarece greutatea laptopului e una mică de 2.4 kilograme.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Modelul E1-571-32344G50Mnrr vine cu un procesor i3 din generația Sandy Bridge, iar memoria RAM e suficientă pentru a rula fără întreruperi orice fel de aplicații. Hardul e și el unul foarte încăpător, fiind un model de 500GB, iar din această cauză o să puteți stoca câtă informație vreți pe el.
Pe partea de software are Linux, iar din acest motiv cred că ar fi bine să instalați pe el un Windows care să fie pe 64 biți. De preferat Windows 8.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model prețul incredibil de mic, portabilitatea bună, ecranul clar și capacitatea mare a hardului. Nu trebuie neglijat nici faptul că vine pe roșu, lucru care e destul de unic pentru un laptop. Referitor la baterie, trebuie spus că ține undeva la maxim 4 ore.
Singurul minus al acestui model ar fi faptul că nu are placă video cu memorie dedicată.

Concluzie

Dacă te interesează un laptop ieftin atunci acesta ar fi o soluție și în opinia mea este un laptop „best value”, cum ar spune englezul. Arată bine, iar acest lucru se poate vedea foarte bine și din clipul de alături. Trebuie să vă avertizez că în clip e un model de altă culoare… asta dacă nu v-ați dat seama.

Te-ar mai putea interesa