Acer Aspire E1-531-B8304G32Mnks

Acer Aspire E1-531-B8304G32Mnks este un notebook foarte bun pentru navigat pe Internet și vizionat filme deoarece are procesor dual core și cip grafic cu capabilități HD. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un laptop care are până și 4GB memorie RAM. Foarte interesant e faptul că vine cu sistem de operare, adică cu Linux, da cred că ar fi mai bine să treceți pe Windows 7 sau 8.

Poze

Din imaginile de alături se poate observa cât de mult a avansat Acer pe partea de design. Laptopurile din serie E1 arată foarte bine, chiar dacă est vorba despre o serie entry level. Multă lume ar spune că e vorba despre un laptop negru, însă nu e chiar așa deoarece la interior este cu gri în zona palm-rest-ului.

Capac
Tastatura

Specificaţii tehnice

Printre principalele componente ale acestui E1 se numără procesorul Celeron B830 cu cip grafic Intel HD Graphics, cei 4 giga memorie RAM și numeroasele porturi. Nu știu de ce nu i-au pus USB 3.0, dar are USB 2.0, HDMI și VGA (numit și D-Sub și poate fi folosit pentru conectarea laptopului la un televizor ori monitor pentru a vedea filme mai mari). Camera web este una excelentă deoarece e de tip HD.
Dacă vă interesează jocurile atunci trebuie știut că o să meargă, dar nu la fel de bine ca pe laptopurile de 20-30 de milioane. Cele de pe Facebook vor rula perfect, la fel și cele de genul Solitaire.

Păreri pro şi contra

Pro: faptul că e negru cu argintiu este un mare plus deoarece laptopul pare a fi unu premium; un alt avantaj este prezența unui OS deoarece așa o să poată fi utilizat din prima pentru sarcinile dorite; bateria ține undeva la 3 ore deoarece e una cu 6 celule; ecranul e foarte clar grație faptului că are rezoluție HD+ și tehnologie LED integrată.
Contra: luându-i în considerare prețul de 1500 lei nu cred că se poate evidenția un minus.

Concluzie

Acest E1 este un laptop care poate fi utilizat pentru orice, mai puțin gaming ori alături de programe de genul CAD. Este portabil datorită greutății mici de 2,4 kilograme și bateriei care ține undeva la maxim 4 ore în anumite condiții (wireless dezactivat și ecranul setat cu luminozitate minimă). Despre cum arată vă puteți face o părere din preview-ul de alături.

Lasă un comentariu