Acer Aspire E1-531-B824G32Mnks

Acer Aspire E1-531-B824G32Mnks e tot un E1 ca și E1-571G-52454G50Mnks doar că e mult mai ieftin. Vine cu procesor Celeron dual core model B820, iar memoria RAM instalată e de 4GB ceea ce e foarte bine. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și din cest lucru vă puteți da seama că o să fie unul dintre cele mai vândute laptopuri în perioada ce vine.

Poze

E1-531-B9704G50Mnks e un model identic cu acesta de față și se poate vedea că arată foarte bine. Acer a avansat foarte mult pe partea de design și acum chiar și modelele lor ieftine arată excelent. Ecranul e unul de 15 inci, dar trebuie știut că nu e deloc un laptop mare și greu deoarece greutatea sa e de 2,4 kilograme… ceea ce e sub medie.

Capac
Tastatura

Specificaţii tehnice

Acer Aspire E1-531-B824G32Mnks e un model care artă bine la exterior și la interior… aici mă refer la specificații. Vine cu un procesor dual core de la Intel și mai exact e vorba despre un Celeron B820 care are chiar și cip grafic integrat de tip Intel HD care e capabil de a reda filme 720p fără probleme. Ecranul notebook-ului e de 15 inci și asta înseamnă că o să vedeți filmele destul de clare. Dacă memoria RAM de 4 giga vi se pare mică atunci poate fi mărită la 8, dar eu nu văd nici o utilitate și nici un sport de performanță la 8GB, ci doar bani risipiți.

Păreri pro şi contra

Pro: are un foarte bun raport între preț și calitate; arată foarte bine; vine cu numeroase porturi, inclusiv HDMI și VGA; vine cu sistem de operare, mai exact cu Linux, dar s-ar putea ca la unele magazine să vină fără OS; hardul e unul încăpător și nu cred că aveți nevoie de mai mult de 320 de giga. 😉
Contra: poate că nu strica un procesor mai puternic cum ar fi un Pentium.

Concluzie

Acesta e un laptop pe două culori, adică negru cu palm rest argintiu, iar pe parte de performanțe e ok. Din clipul de alături se poate observa mai mult deoarece e un preview reușit. Utilizarea sa nu e deloc complicată, iar la partea de garanție stă bine deoarece poate fi mărită undeva la 3 ani în funcție de magazinul de la care îl achiziționați.

Te-ar mai putea interesa