Acer Aspire E1-530G-21174G75Mnii, laptop multimedia

Dacă ai un buget până în 1700-1800 atunci îți recomand un laptop Acer, mai exact Acer Aspire E1-530G-21174G75Mnii. Asta deoarece poate fi utilizat la jocuri, navigat pe web și la vizionat filme. Componentele sunt unele de ultimă generație, și sincer nici nu ai nevoie de mai mult.
Aspectul e unul plăcut, iar acest lucru se poate vedea foarte clar din poza de alături, dar și din clipul de la final.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Asta în condițiile în care are chiar și sistem de operare preinstalat… chiar dacă e vorba de Linux e mai bine decât nimic. (Eu recomand să instalați Windows 7 pentru a utiliza laptopul la capacitate maximă).

Notebook
Notebook

La capitolul detalii tehnice stă foarte bine deoarece are procesor Pentium 2117u (model cu voltaj scăzut), 4 giga de RAM și hard de 750 giga. Să nu uităm de placa video dedicată model GeForce 720M care e bună la jocuri și care e activată doar când e nevoie de ea. Culoarea acestui model e iron, dar sunt disponibile și modele pe negru, cum se vede în review-ul de alături care e realizat de un indian.
La capitolul porturi are inclusiv USB 3.0, nu doar HDMI. Iar, acest lucru facilitează transfer de date cu undeva până la 4-5 mega pe secundă… în funcție de ce stick aveți.

Atuurile acestui model sunt portabilitatea (are o greutate de 2.3kg și o baterie care ține undeva la 3-4 ore… depinzând cum folosești laptopul) și performanța (chiar dacă procesorul e un Pentium, laptopul e foarte performant și nu vă trebuie mai bun de atât). Chestiile care nu-mi plac la acest model sunt lipsa Windows-ului și că ecranul nu are o rezoluție mai mare.

Deci, dacă vrei un laptop ieftin care să fie capabil de a reda conținut 720p fără sacadări și cu care să te poți juca jocuri atunci îți recomand acest Acer E1-530G. Sunt și alte modele de laptopuri cu componente similare de la Asus sau Lenovo, dar te asigur că nu o să găsești ceva mai ieftin de atât și care să fie la fel de bun. Pentru a-ți face o părere despre cum arată și ce poate îți recomand să vizionezi clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa