Acer Aspire AO756-887BCrr

Acer Aspire AO756-887BCrr e un nou netbook de top realizat de Acer, iar datorită ecranului de 11,6 inci am putea spune că e laptop. Punctele sale forte sunt portabilitatea, performanța și prețul mic. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare având în vedere că vine cu procesor dual core, 4GB memorie RAM și Linux preinstalat. Dacă din diferite motive nu-ți place acest model atunci poți alege ori Lenovo S205 deoarece sunt două modele similare din punct de vedere al prețului și a caracteristicilor.

Poze

Chiar dacă în poza de alături și în preview-ul video de la final e prezentat un model negru trebuie știut că Aspire One 756-887BCrr e un model roșu. Din cauză că are un ecran mic tastatura numerică lipsește și face loc unei tastaturi mai bine definite. Ecranul chiar dacă e mic, are o claritate superioară deoarece vine cu o rezoluție de tip HD+.

Varianta pe negru

Specificaţii tehnice

Are un ecran perfect, ca și calitate, de 11 inci cu rezoluție HD+. Astfel, vizionarea filmelor nu va fi un chin. ci o plăcere. Însă, recomandarea mea ar fi ca dacă sunteți pasionați de filme atunci să vă luați un laptop de 15 inci cum ar fi (costă dublu, dar imaginea e mai mare).
Nu duce lipsă de porturi deoarece le are pe cele mai utile cum ar fi USB și HDMI, iar dacă te preocupă cât ține bateria atunci trebuie știut că ține 4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu Linux ca OS ceea ce înseamnă că puteți intra din prima cu e el net; are o baterie care ține mult și asta contribuie la autonomie alături de greutatea mică de puțin peste un kilogram; e performant datorită memoriei RAM de 4GB și procesorului dual core, chiar dacă e vorba despre un Celeron.
Contra: nu vine cu Windows.

Concluzie

Dacă vrei un laptop mic care să-l poți duce oriunde atunci îți recomand acest nou AO756 care nu e doar mic, ci și performant. Clipurile HD de pe YouTube vor fi redate fără probleme, iar jocurile acelea browser based de pe Facebook vor merge și ele. Despre cum arată vă puteți face o impresie din clipul de alături, dar trebuie știut că modelul de față e unul red, iar în clip e unul black.

Te-ar mai putea interesa