Acer Aspire A515-51-57DS, model cu i5-7200U și MX150

Acer Aspire A515-51-57DS e un laptop apărut în 2017 și se adresează persoanelor interesate de un laptop cu întrebuințări business, multimedia și gaming. Procesorul e un i5 foarte capabil asistat de o placă video de ultimă generație MX150 de la Nvidia.
Probabil că cireașa de pe tort la acest model e portabilitatea întrucât bateria ține până la 7 ore, iar greutatea e de 2,2 kg.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un laptop care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături puteți vedea cum se prezintă acest model. Mai exact are un design nou care nu e copiat de la concurență și se vede de la distanță că e vorba despre un model premium.


Caracteristici

Modelul de față vine cu procesor i5 model 7200U care scoate 4690 puncte la benchmark. E un procesor performant și economic în aceleași timp. Prin economic mă refer la faptul că nu consumă mult curent, iar din această cauză bateria ține mult.
Ecranul e unul de 15,6 inci, iar lucruri speciale la el sunt panoul IPS (oferă unghiuri de vizualizare deosebite), rezoluția FHD și stratul anti-glare.
Nu are unitate optică, dar oricum nu v-ar fi ajutat la nimic. Instalarea sistemului de operare se face de pe USB și durează foarte puțin (undeva la 20 minute). Eu recomand să instalați Windows 10.
Pentru conectarea la net acest laptop A515-51-57DS are placă de rețea 10/100/1000 precum și wireless ac.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că are o baterie care ține mult, placa video performantă (mă refer la cea cu memorie dedicată) și procesorul bun.
Contra ar fi că nu are SSD. (Nu vă oprește nimeni să instalați unul în locul hardului, iar diferențele se vor vedea simțitor.)

Concluzie

Laptopul din generația A515-51-57DS e unul apărut pe piață pe la jumătatea anului 2017 și se recomandă prin performanță și portabilitate.
Din clipul de alături poți vedea că acest model arată bine, iar tastatura e una compactă și făcută așa încât să fie ușor de tastat.

Te-ar mai putea interesa