Acer Aspire 3 A315-53, laptop cu Pentium 4417U Kaby Lake R

Acer Aspire 3 A315-53 oferă numeroase configurații și diferențe sunt la mediul de stocare, care poate fi SSD sau hard disc. Bineînțeles, mai e și culoarea care poate fi neagră sau roșie (pentru El și pentru Ea). Modelul A315-53-P8NJ e mai performant pentru ă are acele SSD rapid și suficient de spațios, se poate înlocui pe parcurs cu altul dacă vi se pare prea mic. Însă, A315-53-P0F9 e cel de culoarea roșie și la interior se folosește de un hard disc de 1TB pe care se pot stoca o mulțime de fișiere media (exemplu: A315-53-P1Q6).

Nu am observat alte diferențe majore, dar pe negru arată mai bine și poate că preferințele voastre similare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul Pentium 4417U e un Dual Core bun cu frecvență de lucru generoasă, iar palca video Intel e relativ aceeași ca și pe generații precedente. Pentru sarcini mai grele recomand procesoare ca și Core i3 sau Core i5, iar pentru gaming Core i7 e perfect (mă refer la cele din seria recentă cu 6 nuclee). În funcție de buget și preferințe, alegeți varianta potrivită însă eu nu m-aș zgârci așa de mult la un laptop care îl veți folosi aproape zi de zi.

Păreri pro și contra

Generația nouă oferă componente ceva mai eficiente și performanțele cresc semnificativ. Avem o baterie cu autonomie de până la 7 ore, însă aceasta poate fi atinsă doar în anumite condiții și pentru momentele când lucrați doar pe birou, folosiți încărcătorul din pachet. Avem un ecran cu rezoluție mare și dacă vi se pare scrisul prea mic ori prea mare, se pot face setări în Windows. Pot spune că are suficientă memorie RAM dar se poate upgrada la mai mult dacă simțiți nevoia.

Acer Aspire 3 A315-53 e perfect pentru a folosi Windows 10 și acesta se poate instala rapid prin intermediul portului USB 3.0 (viteza e de 10 ori mai mare). Recomand pe cele cu SSD deoarece pornește rapid, iar datele se copiază destul de rapid. Dotările sale sunt excelente și mai că nu aveți nevoie de perifericele de la vechiul PC, eventual un mouse ar crește productivitatea.

Te-ar mai putea interesa