Acer Aspire 3 A315-51-39KS, notebook cu i3-8130U și ecran FHD

Dacă ai un buget restrâns atunci un laptop precum acest Acer Aspire 3 A315-51-39KS ar fi recomandarea mea. Asta deoarece vine cu un procesor i3-8130U care scoate peste 5000 puncte la benchmark și acest punctaj îl face echivalentul unui i5 din generațiile anterioare.
De la început trebuie să vă spun că chiar dacă e un procesor foarte performant, acest laptop e pentru sarcini office. Lucrul se datorează lipsei plăcii video cu memorie dedicată.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un laptop nou cu tehnologie la zi.


Pro

E dotat cu un procesor de ultimă generație – i3-8130U. Acesta nu doar e performant, ci are și un consum mic de energie deoarece are sufixul U.
Ecranul acestui laptop e unul mediu de 15.6 inci cu rezoluție FHD așa încât să putem vedea filme la calitate maximă.
Pentru stocare se folosește de un hard de 1TB, iar ca memorie dispune de 4GB memorie RAM tip DDR4.
Portabilitatea e mai mult decât ok cu o greutate de 2,1 kg și cu o baterie care ține până în 6 ore. Greutatea ceva mai redusă se datorează miniaturizării componentelor precum și a faptului că nu are unitate optică.
Placa de rețea wireless e una dual band, mai exact wi-fi ac. Aceast lucru presupune că aparatul e unul capabil de a descărca la viteze mai mari comaprabil cu unul care are doar wireless n.

Contra

Nu are sistem de operare Windows preinstalat, ci ceva Linux. Din această cauză vă recomand să instalați Windows 10 de pe uns stick USB.
Putea să fie dotat cu un SSD așa încât stingerea și pornirea să fie mai rapide.

Concluzii

Acer Aspire 3 A315-51-39KS e un laptop modern apărut pe piață la început de an 2018 și se adresează celora care vor un laptop office performant și accesibil (ca preț). Având procesor i3 generația a opta avem cel mai nou i3 și stabilitate maximă în price sarcină.
Brandul Acer e unul din brandurile de top când vine vorba despre monitoare sau laptopuri deoarece aceste periferice și dispozitive sunt unele foarte fiabile și accesibile ca preț.

Te-ar mai putea interesa