Acer Aspire 3 A315-51-343V, laptop i3-8130U și rezoluție FHD

Acer Aspire 3 A315-51-343V e un laptop apărut pe a sfârșit de 2018 și se evidențiază prin faptul că are un procesor i3 din generația a opta și caracteristici de laptop multimedia. Acest model e numai bun pentru filme, jocuri simple și navigat pe web.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Eu zic că e un laptop foarte bun deoarece vine cu procesor i3 dual core care scoate 5196 puncte la benchmark. Acest lucru face procesorul echivalentul unui i5 din generațiile anterioare.


Avantaje

Printre lucrurile pe care eu le consider avantajoase se numără faptul că are un ecran cu rezoluție 1920×1080 pixeli (FHD) care beneficiază de strat anti-glare așa încât lumina să nu fie reflectată.
Memoria RAM e una suficientă deoarece are o capacitate de 8GB, iar pentru stocare se folosește de un hard de 1TB.
Portabilitatea acestui model e una ok deoarece vorbim despre un model cu o greutate de 2.1kg și o baterie care poate ține până la 6 ore.
Vine la pachet cu sistem de operare, dar e vorba despre Linux. Eu reocmand să instalați Windows 10 de pe un stick… întrucât nu are unitate optică.

Dezavantaje

Cum ziceam mai sus, nu vine cu unitate optică. Acest lucru e un dezavantaj în cazul în care vă interesează să instalați diverse aplicații de pe DVD-uri. Dar, pe 99% le veți găsi pe net sau pot fi instalate de pe stick-uri USB.
Era bine dacă ar fi acut unitate SSD în loc de HDD. În acest fel ați fi avut un spor de viteză, dar se poate instala în locul hardului. 😉

Concluzii

Modelul Acer Aspire 3 A315-51-343V e pentru persoanele interesate de un laptop care să arate bine, să aibă componente noi și nu coste o avere. Acer este în topul producătorilor de notebook-uri deoarece oferă produse de calitate. Fiabilitatea produselor Acer e una deosebită, iar acest lucru poate fi văzut și de pe urma faptului că garanția de 2 ani poate fi mărită la mai mult.

Te-ar mai putea interesa