Acer Aspire 3 A315-41-R2C9, laptop cu Ryzen 3 2200U și Vega 3

Laptopul Acer Aspire 3 A315-41-R2C9 e cea mai bună alegere multimedia pe care o puteți face deoarece raportul performanță/preț e excelent. Poate acel procesor Ryzen 3 2200U cu Vega 3 nu vă spune prea multe, ei bine, e echivalentul unui Core i3-8130U cu GeForce 940MX. Deci veți juca destul de multe jocuri noi dacă doriți să faceți acest lucru, însă poate fi folosit ca un model office că doar are dotări similare. Ținând cont că are doar o placă video integrată, se poate pune încă o plăcuță de memorie RAM.

Chiar dacă hardware-ul e diferit, designul laptopului e același și cred că o să vă placă noua serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar și la un buget mai redus puteți face o alegere bună și sper ca și alte branduri să ofere astfel de configurații sau chiar mai bune pentru că pot fi de folos pentru anumiți utilizatori. În poza de sus e un laptop cu ecran 1080p, dar în rest nu sunt deosebiri majore. Acesta are un display HD care oferă o experiență de vizionare decentă dar e loc de mai bine.

Porturile sunt satisfăcătoare pentru a putea conecta orice periferic și Windows 10 se pune cu ajutorul unui stick USB că doar sunt porturi USB 2.0 și 3.0 (de 10 ori mai rapid decât 2.0).

Păreri pro și contra

Laptopul se descurcă excelent în cele mai multe situații și chiar impresionează la acest preț. Noua generație de procesoare AMD impresionează la cele mai multe capitole și reprezintă o alternativă foarte bună. Autonomia e un punct foarte al acestui laptop dar nu cred că-l veți folosi mult timp cu bateria sa cât timp aveți o priză în apropiere. Performanțele sunt mai bune dacă laptopul e ținut conectat la priză.

Acer Aspire 3 A315-41-R2C9 e unul dintre acele laptopuri care poate fi folosit și pentru taskuri diferite datorită acelei plăci video integrate și sper ca următoarea generație să ofere plăci video chiar mai bune. Jocurile rulează decent la rezoluție HD, dar dacă laptopul ar fi avut o imaginea FHD, atunci lucrurile ar fi stat diferit.

Te-ar mai putea interesa