Acer Aspire 3 A315-31-C25W, laptop cu Quad Core N3450

Un laptop ca Acer Aspire 3 A315-31-C25W merită să fie luat în calcul pentru că are un Celeron N3450 care e foarte performant pentru cât costă și se apropie de performanțele unui Intel Pentium. Chiar și restul componentelor trebuie luate în considerare, pentru că discutăm de un gadget care va înlocui un desktop. Mă refer la memoria RAM și la hard discul inclus, însă anumite laptopuri au un SSD pentru ca totul să pornească mai rapid. Nu vă puteți aștepta la mai mult în acest buget și o așa serie chiar e utilă pentru elevi și studenți.

Acesta arată cam ca și generația precedentă, doar că la interior veți găsi un procesor mai bună datorită nucleelor suplimentare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Am precizat mai sus de ce procesor se folosește și e de apreciat scorul de performanță care-l scoate. Astfel de procesoare sunt însoțite doar de placa video integrată de la Intel, iar dacă vă doriți o configurație ceva mai mai performantă pentru jocuri, atunci discutăm de un buget peste 2000 lei.

Dacă vă rezumați strict la taskuri zilnice, adică navigare web și aplicații, eu consider că nu e nevoie de mai mult și puteți ține destul de multe fișiere pe acesta pentru că nu toate laptopuri ieftine au un 1TB. Nu vă recoamdn cele cu ecran mai mic pentru că hardware-ul e inferior.

Păreri pro și contra

Displayul său e cel standard și e destul de apreciat pentru că oferă o calitate de vizionare decentă și puteți viziona chiar și conținut 720p. E accesibil și pentru că vine la pachet cu Linux pentru care nu se plătește licență, dar se mișcă decent și cu Windows 10. Instalarea sistemului de operare e simplă cu un stick USB 3.0, pentru că tot mai multe laptopuri nu mai au unitatea DVD.

Acer Aspire 3 A315-31-C25W oferă o autonomie de lucru destul de bună care va fi de folos când nu aveți o priză în apropiere și diferă în funcție de ce redați pe el. Oricum, portabilitatea e un plus pentru un laptop dar tot va fi folosit la birou ca un PC cu mouse și alte periferice necesare.

Te-ar mai putea interesa