Acer Aspire 3 A315-21G-96VB, laptop cu AMD A9-9420 Dual Core

Acer Aspire 3 A315-21G-96VB e un laptop care impresionează deoarece oferă o configurație destul de interesantă – AMD A9-9420, 4GB RAM, 1TB și Radeon 520. Configurația e puțin mai bună decât una cu Intel Pentium și GeForce 920MX, iar prețul e ceva mai mare pentru că are un ecran ceva mai bun – FullHD. Arată destul de bine și de aceea am pus pozele de jos și clipul de la final. Laptopurile arată mai bine în realitate decât în pozele de prezentare și cred că-mi veți da dreptate.

E vorba de un laptop cu configurație multimedia, dar e loc de mai bine (se poate upgrada memoria la 8GB și înlocui HDD-ul cu un SSD). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are unul dintre cele mai populare procesoare AMD – A9-9420, iar acesta are o placă video integrată Radeon R5. Plăcile video dedicată AMD pot fi confundate cu cele integrate Intel deoarece au o denumire similară – AMD Radeon 520 de 2GB. Evident, nu e o placă video integrată deoarece are memorie video proprie care va deveni utilă atunci când redați jocuri sau aplicații 3D.

Ecranul 1080p va fi destul de apreciat atunci când veți viziona conținut de calitate (filme, seriale TV sau chiar când navigați pe web). Dotările sunt cele care le găsiți pe multe alte laptopuri recent lansate, cu o singură mențiune, nu are port USB tip C. Acesta devine util doar dacă folosiți un cablu compatibil ori aveți un periferic cu aceeași interfață.

Păreri pro și contra

Puteți juca destul de multe jocuri la rezoluție HD, însă pentru detalii maxime e nevoie de componente mai scumpe. Bineînțeles, acest laptop e conceput pentru taskuri zilnice, de aceea e atât de compact și autonomia atât de generoasă. Îmi place finisajul periat, dar era mai interesant o variantă pe o culoare mai deschisă. Pentru acesta aș recomanda versiunea Windows 10 care oferă drivere compatibile.

Acer Aspire 3 A315-21G-96VB e un gadget recent lansat și care reprezintă alternativă bună la unul cu procesor Intel, dar depinde și de preferințele fiecăruia. Sunt destul de multe laptopuri cu Intel, poate pentru că cererea pentru Intel e mai mare.

Te-ar mai putea interesa