Acer AS5742G-568G75Mnkk

Acer AS5742G-568G75Mnkk e un laptop de tip multimedia care poate fi utilizat cu succes la mai multe tipuri de sarcini. Deci, poate fi utilizat la gaming, dar trebuie știut că nu e ideal pentru jocuri deoarece cipul grafic e un GT 610M care are 64 bit pe partea de bus a memoriei. Acest model are un procesor i5 și multă memorie RAM care vor face ca laptopul să fie unul foarte bun pentru prețul său mic… deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din imaginile de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest model. Se poate vedea că e un laptop negru care arată bine. Ecranul e unul de 15 inci și având o rezoluție de 1366 pe 768 pixeli o să fie numai bun pentru vizionarea filmelor HD. Dacă acest ecran vi se pare mic atunci aveți posibilitatea conectării laptopului la un televizor.

Deschis
Cel mai bun laptop pentru jocuri
Aproape închis

Specificaţii tehnice

Acer AS5742G vine cu un ecran de tip LED care e mare și clar. Procesorul i5 560M e unul puternic dintr-o generație precedentă, iar împreună cu memoria RAM de 8GB face ca laptopul să meargă foarte rapid. Placa grafică e una de tip GeForce 610M și face ca laptopul să ruleze fluent majoritatea jocurilor. Bateria ține undeva la 3 ore jumătate și asta oferă o portabilitate bună notebook-ului.

Păreri pro şi contra

Pro: arată decent; performanțele sunt foarte bune; vine cu numeroase porturi care vă vor ajuta să conectați laptopul la un TV ori la un monitor; memoria RAM nu e nevoie să fie mărită deoarece e la maxim, adică are 8 GB din cei 8GB suportați; vine cu Linux și acest lucru înseamnă că o să puteți să-l folosiți din prima pentru a naviga pe Internet.
Contra: nu costă deloc mult.

Concluzie

AS5742G e un Aspire foarte bun și nu costă deloc mult. Din preview-ul de alături se poate vedea că arată bine și că e foarte capabil. Fiabilitatea sa e una foarte bună deoarece garanția poate fi mărită la mai mulți ani. Tastatura numerică e prezentă și o să vă ajute la introducerea rapidă a numerelor. Capacitatea hardului e una mare fiind de 750 de giga și astfel puteți colecționa câte poze, melodii ori filme doriți. Despre sistemul de operare trebuie spus că e recomandat să instalați Windows 7 64 biți deoarece Linux e cam dificil de folosit.

Te-ar mai putea interesa