Acer A231HLAbd

Monitorul LED Acer A231HLAbd e un model de 23 de inci, cu rezoluție Full HD și intrare DVI. Deci e bun chiar și pentru cei mai pretențioși dintre voi deoarece nu veți avea probleme în jocuri iar calitatea imaginii e foarte bună în special dacă vă plac filmele și serialele TV. Din pozele de jos se poate observa că are un design modern cu margini înguste și cu un picior oval. Din păcate nu vine cu intrare HDMI motiv pentru care vi-l recomand dacă aveți un media player sau o consolă, însă e ideal pentru posesorii de calculatoare și laptopuri (în caz că ecranul de 15.6 inci nu e suficient de mare sau nu vă plac unghiurile de vizibilitate). A231HLAbd are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Ecranul său LED are o diagonală de 23 de inci ceea ce presupune și o rezoluție pe măsură – Full HD. Alte caracteristici ale acestui model ar fi: rezoluția 1080p, numărul mare de culori, unghiuri de vizibilitate de 176 grade, luminozitate de 250 cd/mp, contrast de 100 de milioane la 1 etc. Deci vine cu caracteristici decente și o parte din ele l veți găsi și la alte modele în acest buget. Ca o noutate, noile monitoare de la acest producător oferă un contrast mult superior care presupune și o claritate mai mare.

Pentru a economisi spațiu, vă recomand să-l montați pe un perete în special că are VESA de tipul 100 cu 100 cm. Chiar dacă nu are HDMI, calitate 1080p poate fi redată și cu ajutorul portului DVI. Iar dacă nu aveți pretenții și vă ajunge și calitatea 720p (la filme), VGA-ul e satisfăcător. Acer A231HLAbd nu vine cu prea multe tehnologii dar nici nu are nevoie la un astfel de contrast și preț. Consumul său ajunge la 24 W și mi se pare destul de ok pentru un LED de 23 inci.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: chiar dacă are o diagonală generoasă consumul rămâne destul de mic, poate fi montat pe perete, imagine clară datorită contrastului foarte mare.

Minusuri: lipsa portului HDMI.

Concluzie

Acest Acer A231HLAbd e un monitor LED de dimensiuni generoase și care nu ocupă mult spațiu datorită design-ului și e foarte ușor de mutat deoarece cântărește doar 4.7 kilograme. Deci dacă aveți nevoie de un model mare și doriți neapărat rezoluție Full HD, acesta e o recomandare de la acest producător. Monitorul de sus seamănă destul de mult cu cel din clip:

Te-ar mai putea interesa