3Q VM0711A3G

3Q VM0711A3G e o tabletă cu tehnologie de comunicații 3G și ecran de 7 inci. Aceste aspecte sunt evidente din codul său și trebuie luate în considerare dacă vă interesează accesul la internet chiar dacă nu există un hotspot în apropiere și portabilitatea. O tabletă de 7 inci poate fi ținută cu ușurință într-o singură mână. Deasemenea veți găsi multe accesorii bune care vor fi compatibile cu aceasta (de exemplu huse sau tastaturi). Prețul mai mare se datorează modemului 3G incorporat și tehnologiei bluetooth. Cu ajutorul bluetooth-ului puteți conecta o tastatură (există tastaturi care vin și cu husă inclusă). O alternativă la acesta ar putea fi una doar cu tehnologie Wi-Fi. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că arată ceva mai diferit față de alte modele de 7 inci de la acest producător, însă multe caracteristici se aseamănă.

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Ecranul LCD e unul multitouch dar care acceptă doar gesturi cu 5 degete. Rezoluția acelui ecran e una de 800 cu 480 pixeli care e cea mai întâlnită la tabletele ieftine de 7 inci. Procesorul de 1 GHz e satisfăcător pentru cei ce nu vor să încerce jocuri sau nu au pretenții mari. Vă recomand alături de aceasta și un card de 8GB deoarece memorie utilizabilă e mică chiar dacă e specificat 4GB (sistemul de operare ocupă mult spațiu pe acea memorie).

Pe partea de multimedia are: difuzoare incorporate, microfon, cameră web de 0.3 MP și suport media avansat. Poate reda multe fișiere media datorită Androidului care e la versiunea 4.0 ICS. Nu e cel mai nou Android dar cu siguranță e satisfăcător. La capitolul comunicații oferă atât conectivitate Wi-Fi cât și 3G. Dar să nu uităm de bluetooth care devine util când vreți să conectați un periferic wireless.

Porturile sunt și ele importante dacă aveți un televizor FullHD sau HD pe acasă și vreți să o folosiți ca media player. Acestea sunt: HDMI, USB 2.0, slot card și ieșire audio. Autonomia maximă de 6 ore e aceeași ca la restul tabletelor acestui producător însă nu e aceeași dacă folosiți 3G-ul sau aplicații sofistate ori jocuri. Chiar și când vizionați filme autonomia maximă e ceva mai mică și e normal să fie așa.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o autonomie maximă de 6 ore, tehnologie 3G, preț atractiv, puteți să o luați la abonament (mai ieftină), procesor performant etc.

Minusuri: nu vine cu multe accesorii.

Concluzie

3Q VM0711A3G e o tabletă destul de bună având în vedere ce oferă și la ce preț poate fi achiziționată. Mai există varianta alegerii acestei tablete la un preț mai atractiv (cu abonament Orange).

Te-ar mai putea interesa