3Q RC0710B

Tableta 3Q RC0710B e una din modelele ieftine de pe piață dar și de la acest producător. Spun asta deoarece nu e prima tabletă de la 3Q și sunt multe alternative. Nu pot spune că aduce multe chestii în plus dar autonomia ei trebuie luată în considerare deoarece vă va fi de folos ori de câte ori nu aveți încărcătorul la voi sau o priză în apropiere. Având în vedere dimensiunile sale veți găsi destule huse compatibile și ar trebui să vă îndreptați atenția către cele universale. Nu vă pot recomanda o alternativă anume la acesta deoarece piața tabletelor e destul de mare și diversificată. E important să vă îndreptați atenția către branduri cunoscute. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din poza de jos se observă husa care a fost pusă, dar și porturile acestei tablete. Cablul acela prin care se poate conecta un stick USB nu e inclus dar îl puteți achiziționa ulterior.

Porturile
Porturile
Stick USB conectat prin cablu OTG la tabletă
Stick USB conectat prin cablu OTG la tabletă

Specificații tehnice

Ecranul LCD de 7 inci e unul multitouch și are o rezoluție de 800 cu 480 pixeli. Deci are rezoluția cât cea a unui smartphone obișnuit. Astfel veți găsi jocuri compatibile dar și autonomia nu va avea de suferit. Mai precis, e vorba de o autonomie maximă de 6 ore. Procesorul său e destul de bun deoarece are o frecvență de 1GHz care e suficientă pentru aplicații sau sistemul de operare. Memoria sa internă de 4GB nu e cea utilizabilă deoarece sistemul de operare ocupă mult spațiu. De aceea vă recomand un card de memorie de 8GB.

Ca și dotări are: difuzoare, microfon, cameră web, suport media etc. Tehnologia Wi-Fi e ideală pentru a naviga gratuit pe internet dacă aveți un hotspot în apropiere. Porturile care le veți avea la dispoziție sunt: HDMI, ieșire audio și USBuri 2.0. Android 4.0 nu e ultima versiune însă upgrade-uri la 4.1 nu știu dacă va primi având în vedere cât de ieftină e tableta.

Conținutul pachetului nu e chiar grozav deoarece vine cu încărcător și manual. Un cablu OTG ar fi fost de folos pentru cei care au un stick de memorie cu filme și ar dori să-l conecteze la aceasta pentru a le viziona.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie maximă de 6 ore, oferă multe dotări, arată bine, Android 4.0, slot pentru card, procesor decent și HDMI.

Minusuri: conținutul pachetului e sărac.

Concluzie

Acest 3Q RC0710B e un gadget numai bun pentru a trece peste plictiseală și care poate fi o alegere bună chiar dacă nu e un brand prea cunoscut.

Te-ar mai putea interesa