Zelmer 919.5sk, aspirator cu spălare

Update: Discount 20% la acest model și e disponibil cu discount 58 lei ca RESIGILAT: Aspirator cu spalare Zelmer 919.5sk.

Că tot vine primăvara și trebuie făcută curățenie afară, dar și în casă vă recomand un aspirator foarte bun care poate aspira și spăla – Zelmer 919.5sk. Vine cu sac, ceea ce e foarte bine deoarece când îl curățați nu o să vă murdăriți, iar prețul e unul foarte bun. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în opinia mea deoarece are o putere mare și face din foarte populara serie Aquawelt.

Aspect

E un model foarte bun care arată nemaipomenit de bine. Se poate vedea din imaginea de alături că e un model gri cu roșu, dar și că e un model mare. Având o greutate de 8.4 kilograme se poate spune că e un model destul de greu, însă acest lucru e datorat în principal faptului că e un model 2 în 1, adică incorporează două aparate.

Componenta principală
Componenta principală

Caracteristici tehnice

Zelmer 919.5sk e un model cu sac care vine cu un sistem de aspirare cu spălare. Puterea e una de 1500W, iar acest lucru garantează faptul că aparatul aspiră totul din covor. Numărul de accesorii e unul relativ bun deoarece vine la pachet cu peria standard, accesoriul pentru spații înguste și diferite perii pentru spălare.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un raport dintre preț și calitate foarte bun; vine cu toate accesoriile de care ai nevoie (am enumerat o parte din ele mai sus); garanția standard e de 2 ani și poate fi mărită la mai mult în cazul în care doriți să faceți din aparat unul de îndelungă folosință cu asigurare; poate aspira o suprafață mare de 9 metri, lucru la care contribuie cablul lung, tubul telescopic și capacitatea mare de colectare de 3kg.
Contra: dimensiunile, cât și greutatea sunt mari.

Concluzie

Acesta e un model pentru cei care vor să facă curățenie într-un mod eficient sau se ocupă cu așa ceva în mod profesional. Spun asta deoarece aparatul ar putea fi considerat ca fiind unul oarecum industrial. Mai multe despre cum arată și cum se deschide puteți vedea din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa