Zanussi ZRB36101WA, combină clasa A+ de culoare albă

Zanussi ZRB36101WA e un aparat frigorific interesant având în vedere ce oferă și cât costă. Designul e plăcut dar aș fi preferat să fie în totalitatea într-o singură culoare. Deasemenea, văd că are și mânere incorporate care iasă în evidență ușor datorită unei culori ceva mai deschise. Alternative sunt destule dacă nu vă interesează producătorul, dar e bine să verificați fiecare model pentru a vedea mai bine ce oferă un plus în același buget. Acesta oferă destule în special acel congelator mare cu dezghețare automată. Având în vedere că au mai apărut și alte modele. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa cum arată la interior dar și la exterior. Nu diferă cu mult față de alte combine de la acest producător.

Închis
Închis

Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Are un volum net de 337 litri care e suficient pentru un buget sau un preț așa de mic. Volumul e împărțit decent având în vedere că are un congelator de 111 litri. Acel volum e împărțit la rândul său în trei compartimente mari și ideale pentru a depozita mai multe alimentele pentru congelare. Consumul de energie e redus și puteți ajunge și voi la o astfel de concluzie având în vedere că are clasa + la eficiență energetică.

Ambele compartimente ale combinei se dezgheață automat iar compartimentele oferite sunt destule. Rafturile sunt dispusă destul de bine pentru a putea pune și eventuale vase. Pe partea de design are culoare albă, uși reversibile cu mânere verticale orizontale și integrate. E dotat cu iluminare LED și termostat reglabil. Sunt incluse accesorii ca: suport pentru ouă și suport pentru sticle. Un minus al acestui model ar fi capacitatea de congelare a congelatorului. Mai precis, e cam mică pentru un volum peste 100 litri. Pe de altă parte, plusul de volume bine venit pentru cei care fac des cumpărături și vor să congeleze acele alimente.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: congelator XXL, destule compartimente și suporturi, consum potrivit de energie, dezghețare automată pentru congelator și frigider.

Minusuri: congelare de doar 4kg la 24 ore.

Concluzie

Acest Zanussi ZRB36101WA e un aparat electrocasnic mare care nu ocupă mult spațiu datorită formei sale verticale. Frigiderele și lăzile frigorifice ocupă mult spațiu și e imporat spațiul economisit pentru cei care au o bucătărie sau o locuință mai mică.

Te-ar mai putea interesa