Zanussi ZLB331N

Acest cuptor incorporabil Zanussi ZLB331N e unul cu gaz, rotisor, grill și e de culoare neagră. După cum știți cuptoarele pe gaz sunt destul de puține pe piață deoarece tendința e spre alimentare electrică. Întradevăr, dacă optați pentru electrocasnice pentru gătit electrice, nu mai aveți nevoie de butelii cu gaz. Se adresează în special celor care locuiesc la bloc și nu au unde să pună acea butelie. Dacă nu gătiți des, costul lunar nu e așa mare și spun asta pentru că curentul e mai scump decât gazul. Îl recomand alături de o plită pe gaz și cu suprafață din sticlă. Dacă aveți mai mulți bani, vă recomand chiar și o plită electrică cu inducție. Pentru aceea aveți nevoie doar de oale metalice. ZLB331N are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Dacă aveți de gând să achiziționați un astfel de cuptor, aveți nevoie de o alimentare cu gaz deoarece nu e vorba de unul electric. Se poate observa din pozele de sus că vorba de unul elegant și funcțional. Nu are control electronic care ar fi presupus și un ecran LCD, ci unul mecanic. Pe partea de funcționalitate are: iluminare interioară, grill cu suprafață mare, afișaj LED, timer, rotisor și grill. Datorită lor puteți găti mai multă mâncare dar și mai multe tipuri de mâncăruri. Dacă vreți să-l comparați cu un aragaz, trebuie să știți că are un volum de 55 litri. Majoritatea cuptoarelor au un astfel de volum dar sunt câteva care depășesc chiar și 60 de litri.

Dimensiunile sale sunt cele obișnuite pentru un model de 55 litri, iar puterea sa e undeva la 1700 W. Interiorul cuptorului e din email care e un material ușor de curățat și să găsește la cam toate cuptoarele fie că sunt la aragazuri fie că sunt cu microunde.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: design elegant, grill cu suprafață mare, alimentare pe gaz (oferă un randament mare) și are două grătare combi.

Minusuri: preț cam mare comparativ cu unul electric.

Concluzie

Acest Zanussi ZLB331N e un cuptor ușor de folosit în special că are timer, care vă vă avertizează când a terminat de gătit. E ușor de curățat datorită email-ului din interior și puteți economisi bani deoarece e alimentat cu gaz. Dacă nu ați mai avut un electrocasnic incorporabil similar cu Zanussi ZLB331N, atunci ar trebui să apelași la cineva care se pricepe deoarece nu e chiar ușor de instalat în special că trebuie incorporat în mobilier.

Un comentariu la „Zanussi ZLB331N”

Lasă un comentariu