Zanussi ZFC51400WA, ladă 495 litri

Lada frigorifică Zanussi ZFC51400WA e un model cu o capacitate foarte mare de 495 litri, iar consumul de curent e unul A+. Deci, dacă vrei o alternativă la un congelator pentru acasă ori un magazin atunci ți-aș recomanda această ladă.

E disponibilă la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pentru acești bani noi primim un aparat care are o capacitate de congelare de 20 kilograme și 3 coșuri de sârmă (deci, alimentele pot fi separate prin intermediul acestor trei coșuri).
Dacă o să vă uitați mai bine la imaginea de alături atunci o să vedeți că acest model e unul neutru pe partea de aspect deoarece a fost realizat așa încât să nu se evidențieze prin ceva pe partea de aspect și să se integreze perfect.

Aparatul
Aparatul

Acest model e unul cu un volum net de 495 litri împărțit de 3 coșuri făcute din sârmă. Din păcate pe partea de dezghețare stă mai puțin bine pentru că se face manual, dar prețul mic compensează lipsa No Frost.
Chiar dacă e foarte încăpător, nivelul de zgomot e de 47 decibeli, ceea ce face ca aparatul să fie unul deloc remarcat în garaj sau unde o să-l țineți.
Datorită faptului că are un cablu de aproape 2 metri (1,6 metri ca să fiu mai precis) nu o să aveți nevoie de un prelungitor, dar depinde unde aveți priza.

La acest aparat o să apreciezi că e unul făcut de europeni, autonomia de 31 ore (o să funcționeze mult timp fără curent, lucru util atunci când se întrerupe curentul), consumul energetic anual de 390 kWh (are o clasă energetică A+) și volumul mare. Și silențiozitatea e un mare plus întrucât nu multe aparate se pot lăuda cu cu un nivel de zgomot de 47 dB.

Deci, acest model e unul care poate fi utilizat fără probleme acasă ori undeva în scopuri comerciale. Poate fi deschis foarte ușor chiar și de către un copil deoarece are un mod de anulare a vidului (cu ajutorul unei supape). Astfel, nu o să mai existe acel efect de ventuză… sau cum vreți să-i ziceți.

Te-ar mai putea interesa