Zanussi ZFC51400WA, ladă 495 litri

Lada frigorifică Zanussi ZFC51400WA e un model cu o capacitate foarte mare de 495 litri, iar consumul de curent e unul A+. Deci, dacă vrei o alternativă la un congelator pentru acasă ori un magazin atunci ți-aș recomanda această ladă.

E disponibilă la un preț bun Vezi prețul special de azi , iar pentru acești bani noi primim un aparat care are o capacitate de congelare de 20 kilograme și 3 coșuri de sârmă (deci, alimentele pot fi separate prin intermediul acestor trei coșuri).
Dacă o să vă uitați mai bine la imaginea de alături atunci o să vedeți că acest model e unul neutru pe partea de aspect deoarece a fost realizat așa încât să nu se evidențieze prin ceva pe partea de aspect și să se integreze perfect.

Aparatul

Aparatul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Acest model e unul cu un volum net de 495 litri împărțit de 3 coșuri făcute din sârmă. Din păcate pe partea de dezghețare stă mai puțin bine pentru că se face manual, dar prețul mic compensează lipsa No Frost.
Chiar dacă e foarte încăpător, nivelul de zgomot e de 47 decibeli, ceea ce face ca aparatul să fie unul deloc remarcat în garaj sau unde o să-l țineți.
Datorită faptului că are un cablu de aproape 2 metri (1,6 metri ca să fiu mai precis) nu o să aveți nevoie de un prelungitor, dar depinde unde aveți priza.

La acest aparat o să apreciezi că e unul făcut de europeni, autonomia de 31 ore (o să funcționeze mult timp fără curent, lucru util atunci când se întrerupe curentul), consumul energetic anual de 390 kWh (are o clasă energetică A+) și volumul mare. Și silențiozitatea e un mare plus întrucât nu multe aparate se pot lăuda cu cu un nivel de zgomot de 47 dB.

Deci, acest model e unul care poate fi utilizat fără probleme acasă ori undeva în scopuri comerciale. Poate fi deschis foarte ușor chiar și de către un copil deoarece are un mod de anulare a vidului (cu ajutorul unei supape). Astfel, nu o să mai existe acel efect de ventuză… sau cum vreți să-i ziceți.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu