Zanussi ZCG642TSW

Acest aragaz Zanussi ZCG642TSW e un model cu patru arzătoare, grill şi rotisor. Deci puteţi face chiar şi pui la rotisor în cuptorul aragazului. Dar şi ZCG55JGW e o posibilă alegere. Cu acest aragaz puteţi spune foarte uşor adio murdăriei deoarece cavitatea e realizată dintr-un email fin şi deci nu mai e nevoie să frecaţi pe aceasta cu diferite soluţii. Mai precis, trebuie doar să umeziţi puţin suprafaţa (în caz că s-a uscat murdăria) iar apoi puteţi şterge cu un burete umed. Deci curăţarea unui aragaz poate fi chiar şi o plăcere în special dacă e vorba despre un model ca şi acest ZCG642TSW, dar şi gătitul devine mai plăcut pe acesta. Cu acesta puteţi găsi cam toate felurile de mâncare inclusiv pizza italienească, trebuie doar să suciţi butonul aragazului spre PizzaOpzione. Atât de simplu poate fi cu un aragaz Zanussi de parcă ar găti singur. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Acest Zanussi ZCG642TSW vine cu ceas avertizor incorporat motiv (timer) care vă anunţă când a terminat. Deci nu mai trebuie să staţi lângă un ceas ca să vedeţi cât timp a mai rămas, ci puteţi să vă vedeţi de treabă. Acest ZCG642TSW e un aragaz cu plită şi cuptor alimentat pe gaz. Plita e acoperită cu un capac metalic vopsit pe culoarea aragazului şi cuprinde mai multe zone pentru gătit:

– dreapta-spate are un arzător semi rapid – 2000W/71mm;
– stânga-spate are un arzător semi-rapid – 2000W/71mm;
– frontală-stânga are un arzător rapid – 3000W/102mm;
– frontală-dreapta are un arzător suplimentar – 1000W/55mm.

Cuptorul vine cu diverse funcţii pentru diferite feluri de mâncare: încălzire în partea inferioară, grill + rotisor şi grill. Acest cuptor poate fi curăţat uşor fiind din email negru dar şi uşa acestuia e uşor de curăţat. Cuptorul vine cu orificiu pentru evacuarea abururului, siguranţa de tip termocuplu dar şi cu aprindere electrică (apăsarea unui buton). Deci vine cu un cablul electric care e destul de scurt.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: Zanussi ZCG642TSW e destul de funcţional, ieftin, materiale de calitate superioară, arată bine, grill, rotisor, funcţie pentru pizza.

Minusuri: cablul electric al acestuia e destul de scurt.

Concluzie

Acest aragaz Zanussi ZCG642TSW se adresează familiilor în special că poate găsi cantităţi mari de mâncare în stil italienesc. Un astfel de aparat electrocasnic nu ar trebui să lipsească din nici o bucătărie contemporană în special că poate să dea un plus de eleganţă bucătăriei în care se află.

Te-ar mai putea interesa